Volledig scherm
Deze vrieskist werd achtergelaten bij een kringloopwinkel. © Politie Olst-Wijhe

Vrieskistdumper meldt zich amper een uur na oproep

Binnen no-time was het probleem verholpen. De vrieskistdumper meldde zich amper een uurtje na de oproep van de politie Olst-Wijhe en voorkwam daarmee een boete. 

De eigenaar van de vrieskist is maandagochtend op spreekuur geweest bij de politie Olst-Wijhe. Daar beloofde de bezitter de vriezer voor 16:00uur bij de kringloopwinkel op te halen.  

Oproep

De politie deed maandagochtend een oproep richting de bezitter van de vrieskist. Daarin gaf de politie te kennen dat de bezitter de vrieskist moest komen ophalen die naast de kringloopwinkel werd achtergelaten. De bezitter dumpte de vrieskist daar nadat de kringloopwinkel de vriezer niet accepteerde. Doordat de bezitter, waarvan de gegevens al bekend waren bij de politie, zich snel meldde ontliep hij daarmee een boete.

  1. Basisschool op de Boskamp voorlopig ‘gewoon’ open ondanks lopend onderzoek
    PREMIUM

    Basis­school op de Boskamp voorlopig ‘gewoon’ open ondanks lopend onderzoek

    Kinderen op de St. Aloyssiusschool op de Boskamp krijgen voorlopig nog rekenen, spelling, aardrijkskunde en biologie in hun vertrouwde basisschool. De basisschool kampt met enorme vochtproblemen en dreigde in de kerstvakantie zelfs te moeten sluiten vanwege de ongezonde omstandigheden. Uit een voorlopig onderzoek blijkt dat het gebouw voorlopig veilig genoeg is voor de leerlingen om er les te krijgen.

Salland