Volledig scherm
© Thinkstock

Zes procent animo voor glasvezel in Salland-Zuid

OLST/DIEPENVEEN - Zes procent van het aantal huishoudens in het buitengebied van Salland-Zuid heeft zich al aangemeld voor glasvezel. Omgerekend komt dat neer op 168 adressen. Om het snelle internet te krijgen, moeten vóór 14 november minstens veertienhonderd huishoudens deelnemen.

Salland-Zuid omvat onder meer het gebied Diepenveen, Olst, Lettele, Bathmen, Okkenbroek, Heeten en Nieuw-Heeten. Binnenkort houdt SallandGlas, het bewonersinitiatief voor glasvezel in Salland, met de Plaatselijk Belang-organisaties informatie- en inschrijfbijeenkomsten in de regio.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Noodkreet kleinschalige dagbesteding op de politieke agenda

    Noodkreet kleinscha­li­ge dagbeste­ding op de politieke agenda

    Raadsleden in Deventer en Olst-Wijhe zijn geschrokken van het bericht dat meerdere kleinschalige zorgondernemers overwegen te stoppen met de dagopvang. Eerder deze week berichtte de Stentor dat de tarieven in de twee gemeenten voor 2019 volgens de kleine organisaties te laag zijn om mensen met bijvoorbeeld een burnout of dementie een zinvolle dagbesteding te kunnen geven. De ondernemers denken niet dat ze in 2020 meer geld zullen krijgen.

Salland