Annemiek Van Vleuten hoort na de finish dat ze geen goud, maar zilver heeft gepakt.
Volledig scherm
Annemiek Van Vleuten hoort na de finish dat ze geen goud, maar zilver heeft gepakt. © AFP

Buitenlandse media over Van Vleuten: ‘Eén van de grootste olympische berovingen ooit’

,,Ruud, ik had het mis", de uitspraak van Annemiek van Vleuten nadat haar duidelijk werd dat ze geen gouden, maar een zilveren olympische medaille had gewonnen, is er één voor de eeuwigheid. Ook buitenlandse media vermaken zich met de blunder van de Nederlandse renster.

1 reactie

 • J. Albers

  2 maanden geleden
  Nou ja, zo wordt er tenminste ook over Nederland gesproken.... Tenen krommend verhaal! Wat doen al die gasten die daar allemaal zijn te ondersteuning van de sporters? Of hadden die de lunch nog niet op? Dit is toch wel een blunder van de bovenste plank die heel vervelend voor van Vleuten de geschiedenisboeken in gaat. En als je dan zoo sterk bent…. balen voor die vrouw. En terrecht!
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.