Elis Ligtlee.
Volledig scherm
PREMIUM
Elis Ligtlee. © Kevin Hagens

Elis Ligtlee uit Eerbeek beschimpt na tv-optreden als analist: ‘Ik zit er niet om mezelf af te laten zeiken’

Ex-baanwielrenster Elis Ligtlee, die in Rio de Janeiro in 2016 Olympisch kampioene werd op de Keirin, analyseerde afgelopen week het olympische baantoernooi voor de NOS. Haar optreden leverde behalve veel positieve commentaren, ook flink wat negatieve reacties op. Gericht op haar uiterlijk. Het heeft haar geraakt.

15 reacties

 • Eric Moll

  6 maanden geleden
  Als je thuis niks te vertellen hebt, op je werk ook niet, overal en altijd orders moet uitvoeren, aan het eind van de maand zakgeld krijgt, de wind van voren krijgt als je om een pilsje vraagt, je vrouw geeneens zegt hoofdpijn te hebben als ze je afwijst, je twee weken van tevoren moet vragen om een ochtendje de auto te mogen gebruiken, zelfs je kinderen niet lachen om je 'grappen', dan ga je anderen anoniem uitschelden om te trachten daarmee jezelf zichtbaar te maken. Denk je dat nou echt?
 • Anoniem

  6 maanden geleden
  Al die mensen die anoniem hun mening geven zijn super prachtige mensen die de cover van modebladen vullen. Ze hebben in hun leven fantastische resultaten geboekt en zijn enorm trots op hun levensinvulling. We zien ze echter niet en kennen ook niet hun namen. Jammer, anders konden wij ze allemaal toejuichen of complimenten geven of ze een prijs laten winnen. Lafheid of een minderwaardigheidscomplex drijft hen. Maar ja, ze zijn helaas niet te helpen. Dus niet lezen en alleen maar medelijden hebben
 • Henk Buitenhuis

  6 maanden geleden
  Elis, kheb van je genoten als baanwielrenster maar ook als analist. Je bent een topper ! Geniet van je gezin en van de mooie dingen, pluk de dag… Dat kunnen helaas die “leeghoofden” niet, die menen negatief te moeten reageren…. Zit gelukkig niet op social media, wat uiteraard voor deze leeghoofden wel weer jammer zal zijn….
 • Riekie Jans

  6 maanden geleden
  Wat is er veel haat en nijd onder de mensen, ik zou het bij de mensen laten die zo negatief doen.
 • Yvonne Veld

  6 maanden geleden
  @Erik, Ik hoor het bij manlijke commentatoren zelden of nooit om hun uiterlijk gaan. Bij vrouwen is dat altijd het eerste, en soms enige, waar mensen op beoordeeld worden. Dat is op heel veel plekken in de maatschappij. Kijk naar de hoeveelheid vrouwen in de techniek, wetenschap, hoge bestuursfuncties. Hoeveel vrouwen hebben niet de rottige banen die niemand anders wil vervullen. Kijk naar de (grote) verschillen in salarissen in gelijkwaardige functies. Alleen omdat de een een piemel heeft.