Medaillespiegel: TeamNL eindigt in Tokio op recordaantal van 36 medailles

Nederland heeft 36 medailles binnengehaald op de Olympische Spelen in Tokio. Daarmee is het oude record van Sydney 2000 ruimschoots verbroken. Destijds haalde TeamNL in Australië 25 medailles.

9 reacties

 • JM SCHINKEL

  1 maand geleden
  Klein land, groot in sport . Boven Duitsland , Frankrijk, Italie . No 7. Klasse !!!
 • Burgt

  1 maand geleden
  W. Bal NL de Olympische spelen zijn wereldwijd. En met onze 17 miljoen mensen hoger eindigen dan Canada! En Duitsland en Frankrijk is een wereldprestatie. Jij snapt er duidelijk helemaal niks van.
 • John Vonken

  1 maand geleden
  We hebben ook meer medailles dan die landen die je opnoemd en zijn Duitsland , Frankrijk en Italië ook soms kleine landen . Nederlandse deelnemers en deelnemers ters wij zijn trots op jullie . We hebben van jullie genoten
 • John Vonken

  1 maand geleden
  @ W.Bal Nederland is zeker een klein land . We zijn als tweede Europees land geëindigd , boven Duitsland en Frankrijk en Italië wat je echt niet als kleine landen kunt beschouwen . Alle Nederlandse atleten van harte gefeliciteerd . Voor jullie prachtige prestaties . We hebben van jullie genoten
 • jos zoet

  1 maand geleden
  Geweldig! Grote klasse !
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.