Aanrijding in scherpe bocht bij Ommen: meerdere inzittenden gewond

updateIn de beruchte scherpe bocht van de Vilsterenseweg tussen Vilsteren en Ommen zijn vanmiddag twee voertuigen met elkaar in botsing geraakt. 

Een grijze personenauto die uit de richting van Ommen kwam haalde de eerste bocht in de Vilsterseweg niet, en botste met de linkervoorkant tegen de linkerflank van een tegemoetkomende BMW. Beide voertuigen kwamen daarna tot stilstand in de berm tussen de Vilsterseweg en het naastliggende fietspad, waar op dat moment niemand fietste.

Politie, brandweer en ambulancedienst kwamen met spoed naar de plaats van het ongeval. In de net één jaar oude BMW zaten vier personen, in de Renault drie. Geen van hen kwam bekneld te zitten. Ze konden met behulp van de hulpdiensten uitstappen. 

Twee personen zijn voor controle per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Er is volgens de politie geen sprake van ernstig letsel. De andere inzittenden zijn ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel. Beide voertuigen liepen forse schade op. 

Volledig scherm
Hulpdiensten op de plek van het ongeval in Ommen. © Freddy Gerrits News United
  1. Directeur Imminkhoeve verbaasd over commotie rond Laarhuis Ommen

    Directeur Imminkhoe­ve verbaasd over commotie rond Laarhuis Ommen

    Directeur Esther van der Kooij van de Imminkhoeve is verbaasd over de commotie die is ontstaan rond de huisvesting van arbeidsmigranten in Het Laarhuis. ,,We praten hier wel over mensen. Vorige zomer hebben voor het eerst arbeidsmigranten in Het Laarhuis gezeten, gedurende zeven, acht weken. Dat is correct verlopen. Toen hoorden we ook dat de buren blij waren dat het pand bewoond was, omdat leegstand veel hangjongeren aantrekt. Het gaat hier om een tijdelijke oplossing, permanente bewoning voor arbeidsmigranten is hier absoluut niet aan de orde’’, verzekert Van der Kooij. Bij 'tijdelijk’ denkt ze aan een periode van ongeveer een half jaar.

Vechtdal