Auto belandt na botsing ondersteboven in sloot in Vilsteren

Een auto is aan het begin van de middag na een botsing ondersteboven in een sloot in Vilsteren terecht gekomen. Bij het ongeluk viel één gewonde.

Twee auto's kwamen tegen 13.00 uur op de Vilsterseweg door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Één van de betrokken auto’s belandde ondersteboven in een sloot. Meerdere personen werden door het ambulancepersoneel nagekeken. Één inzittende werd naar het ziekenhuis overgebracht. Beide voertuigen liepen forse blikschade op.

De koeien in het nabije weiland werden door middel van een lint bij de auto vandaan gehouden, dit om te voorkomen dat ze onderdelen zouden opeten of met de poten op brokstukken terecht zouden komen.

De Vilsterseweg werd vanwege de hulpverlening enige tijd afgesloten.

Volledig scherm
De auto belandde na een botsing in een sloot in Vilsteren. © Ginopress
  1. Gerben (61) sleurt gehandicapte Tsjech van spoor in Ommen en krijgt erepenning: ‘Waar heb ik dit aan te danken?’
    PREMIUM
    Video

    Gerben (61) sleurt gehandicap­te Tsjech van spoor in Ommen en krijgt erepenning: ‘Waar heb ik dit aan te danken?’

    Taxichauffeur Gerben van Dam (61) trok vorig zomer in Ommen de 23-jarige Lukas uit Tsjechië van het spoor, net voor de trein uit Zwolle hem zou verpletteren. Een heldendaad, hoewel Van Dam dat zelf in al zijn bescheidenheid anders ziet. Tot zijn grote verrassing werd hij vanochtend in het raadhuis van Ommen opgewacht door familie, werkgever, politici, pers en burgemeesters. En kreeg hij een erepenning. ,,Geweldig. Prachtig mooi.”

Vechtdal