Volledig scherm
De auto lijkt onherstelbaar beschadigd. © Enzio Ardesch

Auto botst bij Ommen tegen boom: chauffeur naar ziekenhuis

Een automobilist is vanmorgen gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Stouweweg ten westen van Ommen. 

De man reed rond 05.40 op de Stouweweg naar de Hessenweg (N340). Vlak voor de laatste bocht naar links kwam hij naast de weg en botste op een boom die voor hem links van de weg stond. Het voertuig draaide om zijn as en  voordat het in een brede sloot terecht dreigde te komen, kwam de auto op het wegdek tot stilstand. 

De bestuurder kon uiteindelijk onder begeleiding van ambulancepersoneel zelf uitstappen. Na kort te zijn behandeld op de plaats van het ongeval, is de man met onbekend letsel afgevoerd naar ziekenhuis Isala in Zwolle. Zijn auto lijkt onherstelbaar beschadigd. 

 1. Boer Gerrit uit Ommen werd aangevallen door zijn stier: ‘Het ging zo machtig snel’

  Boer Gerrit uit Ommen werd aangeval­len door zijn stier: ‘Het ging zo machtig snel’

  Het begon als een gewone maandag voor Gerrit Wermink uit Ommen. De 43-jarige melkveehouder was druk bezig in het weiland, niet wetende dat hij een paar uur later in het ziekenhuis zou belanden. Dat hij gegrepen zou worden door zijn eigen stier, hoewel hij er altijd alert op is en al talloze keren gewaarschuwd is door zijn vader. En toch gebeurde het. Door zijn verhaal te vertellen wil de boer zijn collega’s waarschuwen.
 2. Beerzerveld protesteert tegen megastalplannen van varkenshouder Schuttert: eens zullen ze het niet worden
  PREMIUM
  Video

  Beerzer­veld protes­teert tegen megastal­plan­nen van varkenshou­der Schuttert: eens zullen ze het niet worden

  ‘Megastal, nee. Megastal, nee’, klinkt het eerst wat aarzelend, maar nadat een deel van de bevolking van Beerzerveld wat meer moed heeft verzameld deze maandagavond steeds luider en luider. En dan stapt de protestgroep gewapend met spandoeken, borden en geplastificeerde foto's van natuurgebieden het café annex zalencentrum met dezelfde naam als het dorp binnen.

Vechtdal