Volledig scherm
Bij de botsing raakte de auto zwaar beschadigd. Twee ambulances ontfermden zich over de gewonden. © Kevin Gerrits

Auto botst op boom in Beerzerveld: twee gewonden en grote ravage

updateBij een botsing op de Beerzerhaar ter hoogte van de Knolsdijk bij Beerzerveld zijn twee inzittenden vanavond zodanig gewond geraakt dat ze met nog onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis moesten worden gebracht. 

De vrouwelijke bestuurder heeft vermoedelijk de macht over het stuur van haar auto verloren. Een tweede gewonde, een jongeman, is in een andere ambulance eerst onderzocht en vervolgens toch ook naar het ziekenhuis gebracht. De auto waarin beide gewonden zaten botste komende vanaf de Knolsdijk op de Beerzerhaar tegen een boom. De ravage is groot. 

  1. Ommen steekt 35 mille in Vechtzomp, nu wachten op hoge bomen en nòg meer geld

    Ommen steekt 35 mille in Vechtzomp, nu wachten op hoge bomen en nòg meer geld

    De bouw van een eigen zomp in Ommen is weer een stapje dichterbij nu de gemeente 35.000 euro beschikbaar stelt voor dit project aan de Stichting Vechtzomp. Daarvan is 10.000 euro bedoeld als ‘aanjaaggeld’ voor de eerste uitgaven. De overige 25.000 euro is het aandeel van de gemeente in de financiële dekking van de zomp, waarvoor de stichting een aanvraag heeft ingediend via ‘Leader’. Dat is een Europees subsidieprogramma voor plattelandsontwikkeling.

Vechtdal