Bakkers Berjan ten Brinke (links) en Mark van der Most laten op de voorgrond de speciale Ommer Zomp en de Vechtzomp zien. Die eerste was zo lekker, dat de cake al vóór de foto schipbreuk leed en door de aanwezigen half werd verorberd. Op de achtergrond Gerrit Veerman (links) en Hans Bottema, vrijwilligers van de Ommer Vechtzomp.
Volledig scherm
PREMIUM
Bakkers Berjan ten Brinke (links) en Mark van der Most laten op de voorgrond de speciale Ommer Zomp en de Vechtzomp zien. Die eerste was zo lekker, dat de cake al vóór de foto schipbreuk leed en door de aanwezigen half werd verorberd. Op de achtergrond Gerrit Veerman (links) en Hans Bottema, vrijwilligers van de Ommer Vechtzomp. © Alex Mulder

Bakkers in Ommen zien brood in Vechtzomp en dragen met lekkernij bij aan de bouw

Dalfsen en Gramsbergen hebben al een Vechtzomp, in Ommen zijn ze druk met de bouw van een eigen houten schip. Twee plaatselijke bakkers helpen de stichting nu een handje door speciale zompen te verkopen. Brood, cake en koek. ,,Prik er een satéprikker op en je hebt ook een schipper.”

0 reacties

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

Vechtdal