Volledig scherm
Mart (19) uit Geerdijk kwam op woensdag 15 augustus 2018 om het leven bij een jetski-ongeluk op Malta. © Chris Sant Fournier/The Times of Malta

Bij jetski-ongeluk omgekomen Mart (19) wordt begraven in Beerzerveld

Het lichaam van de op Malta verongelukte Mart (19) uit Geerdijk is in Nederland. Woensdag wordt hij begraven in Beerzerveld. 

Bijna twee weken geleden kwam de jongen uit Geerdijk om het leven bij een jetski-ongeluk op Malta, waar hij samen met vier kameraden vakantie vierde. De botsing met zijn vriend Rutger (19) werd Mart fataal. Zijn familie zette vervolgens alles in het werk om zijn lichaam naar Nederland te krijgen, zodat hij hier begraven kan worden. Dat is gelukt. 

Gisteravond (dinsdag) was er de mogelijkheid de familie te condoleren), vandaag is in de Hervormde Kerk in Beerzerveld een afscheidsdienst. Daarna zal hij in besloten kring begraven worden.

  1. Pim verhuisde met zijn broze botten 3 keer in 4 jaar. Nu is hij thuis in Ommen. Eindelijk
    PREMIUM

    Pim verhuisde met zijn broze botten 3 keer in 4 jaar. Nu is hij thuis in Ommen. Eindelijk

    De guitige lach hangt dan eindelijk in het fotolijstje, op de deur voor het appartement waar Pim van den Brink sinds afgelopen maandag woont. Er is de afgelopen jaren heel wat afgezeuld met de 23-jarige Ommenaar. Drie verhuizingen in vier jaar, maar na een verblijf aan de Ommeresstraat heeft hij zijn plek gevonden in De Esrand. Een verbouwd en modern complex van Baalderborg Groep. ,,Nu ben ik hier, en blijf ik hier. Dit is Ommen, en hier voel ik me thuis.”

Vechtdal