Volledig scherm
Mart (19) uit Geerdijk kwam op woensdag 15 augustus 2018 om het leven bij een jetski-ongeluk op Malta. © Chris Sant Fournier/The Times of Malta

Bij jetski-ongeluk omgekomen Mart (19) wordt begraven in Beerzerveld

Het lichaam van de op Malta verongelukte Mart (19) uit Geerdijk is in Nederland. Woensdag wordt hij begraven in Beerzerveld. 

Bijna twee weken geleden kwam de jongen uit Geerdijk om het leven bij een jetski-ongeluk op Malta, waar hij samen met vier kameraden vakantie vierde. De botsing met zijn vriend Rutger (19) werd Mart fataal. Zijn familie zette vervolgens alles in het werk om zijn lichaam naar Nederland te krijgen, zodat hij hier begraven kan worden. Dat is gelukt. 

Gisteravond (dinsdag) was er de mogelijkheid de familie te condoleren), vandaag is in de Hervormde Kerk in Beerzerveld een afscheidsdienst. Daarna zal hij in besloten kring begraven worden.

 1. Varsen wil ecoducten inruilen voor tunnel of viaduct

  Varsen wil ecoducten inruilen voor tunnel of viaduct

  De inwoners van de Ommer buurtschap Varsen vinden hun eigen verkeersveiligheid net wat belangrijker dan die van de fauna. Daarom stellen ze de provincie Overijssel voor om het miljoenenbedrag dat beschikbaar is voor de aanleg van twee ecoducten plus verkeerslichten op de oversteek van de Varsenerweg en de Hessenweg (N340), te besteden aan een ongelijkvloerse kruising op dat punt. Deze week is die wens besproken tijdens de algemene ledenvergadering van Plaatselijk Belang Varsen, en daarna verwoord in een brief aan Provinciale Staten van Overijssel.
 2. Vechtdal College is blij met nieuwe Ommer sporthal
  video

  Vechtdal College is blij met nieuwe Ommer sporthal

  Met het in top hijsen van de vlag van het Vechtdal College en de gemeentevlag is woensdagmiddag het bereiken van het hoogste punt van de nieuwe sporthal bij de Carrousel in Ommen gevierd. Drie leerlingen brachten hun schoolvlag samen met gymdocent Benno Witzand al rennend naar de nieuwbouw, waar hen een warm welkom wachtte met een applaus, snert en rookworst. Ook de medewerkers van bouwbedrijf Kormelink en onderaannemers lieten zich deze winterkost goed smaken.

Vechtdal