De 99-jarige Marinus de Jonge, zijn kleindochter Bernadet en haar vriend Leon op het terras bij restaurant Puik in Ommen.
Volledig scherm
PREMIUM
De 99-jarige Marinus de Jonge, zijn kleindochter Bernadet en haar vriend Leon op het terras bij restaurant Puik in Ommen. © Frank Uijlenbroek

Boetes blijven uit rond heropening horeca en terrassen in Vechtdal

Met een goed gevoel kijken de burgemeesters in het Vechtdal terug op het afgelopen weekend en met name tweede pinksterdag. Op die dag mocht de horeca weer open en waren bezoekers welkom op de terrassen. In Dalfsen, Ommen en Hardenberg zijn bijvoorbeeld geen boetes uitgedeeld aan inwoners die zich niet aan de regels hielden.

  1. Ommen moet overlast Reggehuus aanpakken: ‘genoeg is genoeg’
    PREMIUM

    Ommen moet overlast Reggehuus aanpakken: ‘genoeg is genoeg’

    Ommen moet de overlast rond voormalig vakantiepark ‘t Reggehuus aanpakken en niet langer gedogen. Die boodschap gaf de gemeenteraad donderdagavond mee aan het Ommer college bij de bespreking van regels voor toekomstgerichte plannen voor minder vitale vakantieparken. In de raadscommissie van 20 mei sprak Bé Prenger namens zijn buren in en deed zijn beklag over de overlast rondom het park aan de Hammerweg, nog net in de bebouwde kom van Ommen.

Vechtdal