De 99-jarige Marinus de Jonge, zijn kleindochter Bernadet en haar vriend Leon op het terras bij restaurant Puik in Ommen.
Volledig scherm
PREMIUM
De 99-jarige Marinus de Jonge, zijn kleindochter Bernadet en haar vriend Leon op het terras bij restaurant Puik in Ommen. © Frank Uijlenbroek

Boetes blijven uit rond heropening horeca en terrassen in Vechtdal

Met een goed gevoel kijken de burgemeesters in het Vechtdal terug op het afgelopen weekend en met name tweede pinksterdag. Op die dag mocht de horeca weer open en waren bezoekers welkom op de terrassen. In Dalfsen, Ommen en Hardenberg zijn bijvoorbeeld geen boetes uitgedeeld aan inwoners die zich niet aan de regels hielden.

  1. Burgemeesters brengen lintjes thuis in Dalfsen en Hardenberg, wel feestelijk samenzijn in Ommen
    PREMIUM

    Burgemees­ters brengen lintjes thuis in Dalfsen en Hardenberg, wel feestelijk samenzijn in Ommen

    Ze hebben er even op moeten wachten, maar vandaag hebben dertien inwoners van Dalfsen, Ommen en Hardenberg eindelijk hun beloofde lintje thuis. Op de dag van de jaarlijkse lintjesregen voorafgaand aan Koningsdag, op vrijdag 24 april, kregen ze het heugelijke nieuws al wel te horen dat het Zijne Majesteit had behaagd om hen een koninklijke onderscheiding toe te kennen. Maar de versierselen konden vanwege de coronacrisis niet worden uitgereikt.

Vechtdal