Het Bostheater in Ommen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Bostheater in Ommen. © Frank Uijlenbroek

Bostheaters in het Vechtdal mogen publiek ontvangen, maar houden de ‘deuren’ voorlopig dicht

De openluchttheaters in het Vechtdal houden voorlopig de toegangspoorten nog stijf dicht. Ook al mogen ze volgens de laatste versoepeling van de coronamaatregelen wel open.

0 reacties

 1. Juridisch knipperlicht: Waterschap haalt toch weer bakzeil met droogzetten stuw Junne
  PREMIUM

  Juridisch knipper­licht: Waterschap haalt toch weer bakzeil met droogzet­ten stuw Junne

  Twee weken nadat de Raad van State oordeelde dat de renovatiewerkzaamheden aan de stuw bij Junne gewoon door konden gaan, heeft de Zwolse rechtbank het licht weer op rood gezet. De voorzieningenrechter vindt dat er geen haast is geboden met de inspectie en renovatie van de ruim een eeuw oude stuw. Ze wil daarom eerst wachten op de uitspraak in een bodemprocedure die tegenstanders aanspanden tegen de verleende omgevingsvergunning voor het droogzetten van de Vecht rondom de stuw zodat die geïnspecteerd kan worden.
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

Vechtdal