Volledig scherm
© GinoPress

Brand verwoest sportschooldroom, leden starten crowdfunding

OMMEN - De sportschooldroom van Jan Swart uit Ommen is volledig verwoest: Zijn JHS Strength and conditioning ging in vlammen op tijdens de brand in Ommen. Leden konden dit leed niet aanzien, en startte een crowdfundingsactie op Facebook.

,,WTF! Wat een super leden heb ik,'' schrijft oprichter Jan Swart enthousiast woensdagavond op Facebook. Zijn sportschool in Ommen werd in de nacht van dinsdag op woensdag bij een brand compleet verwoest, waarop leden besloten een crowdfundingsactie te starten. ,,Ben echt zo super trots! Heb na de brand van vandaag echt helemaal geen geld meer en al het materiaal wat ik had, is verwoest door de brand,'' schrijft Swart.

Facebookpagina
Ruim een jaar bestond de sportschool JHS Strength and conditioning van Jan Swart. ,,Jan is een jonge, fanatieke en enorm gedreven ondernemer die al zijn ziel en zaligheid in zijn passie stopt! Zijn passie weet hij altijd over te brengen tijdens de trainingen aan ons als leden. Om deze reden zijn wij als leden van JHS Strength and conditioning deze crowdfunding gestart,'' schrijven leden die een Facebookpagina hebben aangemaakt voor de crowdfundingsactie.

In het diepe
,,Wij kunnen het ons niet voorstellen dat een jonge ondernemer die het lef had het diepe in te springen de dupe is van een brand en daarmee zijn droom letterlijk in rook ziet opgaan. Wij hopen dat wij middels deze crowdfunding Jan een steun in de rug kunnen geven zodat Jan weer snel verder kan met zijn lessen!'' Mensen die willen doneren kunnen dat doen op NL69ABNA0474648060 ovv. Crowdfunding JHS.

Dinsdag op woensdag woedde een zeer grote band in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Veldkampweg in Ommen, waar onder meer JHS Strength was gevestigd. Het pand werd volledig verwoest door de brand.

Vechtdal