Volledig scherm
Wim Dankelman (links) overhandigt een cheque van 47.500 euro aan RonKoopmeiners. Foto: Damito

Damitobeurs schenkt 47.500 euro aan Imminkhoeve

LEMELE - De Damito ondernemersbeurs heeft dit jaar 47.500 euro opgebracht. Zoals al jaren gebruikelijk is, komt de opbrengst ten goede aan het vakantiecentrum De Imminkhoeve in Lemele. Directeur Ron Koopmeiners kreeg de cheque overhandigd door Damito-voorzitter Wim Dankelman tijdens de vrijwilligersavond van de Damito, in De Imminkhoeve.

Alle aanwezigen waren verbaasd over de grootte van het bedrag, dat zal worden besteed aan hulpmiddelen en faciliteiten die het voor ouderen en mensen mogelijk moet maken om te genieten van een vakantie op een van de locaties van De Imminkhoeve. Door het bedrag geldt voor het vakantiecentrum dat 'Het goede blijft'; een subtiele verwijzing naar het thema van de Damitobeurs, die begin maart werd gehouden. Tijdens de avond prees Koopmeiners de inzet van de vrijwilligers. Zij zijn een belangrijke peiler onder het fundament van de Damitobeurs. Ook sprak hij lof over de goede sfeer waarbinnen alles wordt georganiseerd en de gezelligheid van de beurs.

In het voorjaar van 2016 staat de nieuwe Damitobeurs op het programma.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Vechtdal