Een chauffeur van Handelshuis Schuttert uit Ommen raakte gewond bij een ongeluk in Duitsland. Honderd van de 195 varkens die in de oplegger werden vervoerd kwamen om bij het ongeval of raakten gewond en kregen een spuitje van de dierenarts.
Volledig scherm
PREMIUM
Een chauffeur van Handelshuis Schuttert uit Ommen raakte gewond bij een ongeluk in Duitsland. Honderd van de 195 varkens die in de oplegger werden vervoerd kwamen om bij het ongeval of raakten gewond en kregen een spuitje van de dierenarts. © News United

Dedemsvaartse chauffeur van gekantelde truck vol varkens komt bij: ‘Oorzaak blijft onduidelijk’

De chauffeur van de truck met oplegger die dinsdag gevuld met varkens kantelde bij het Duitse dorp Bokeloh, maakt het naar omstandigheden goed. Dat meldt zijn baas Jan Schuttert van het gelijknamige Ommer handelshuis. De toedracht van het ongeval is nog steeds onduidelijk.

8 reacties

 • klaas luisman

  4 maanden geleden
  Kantelen in een scherpe bocht en dan oorzaak onbekend? Veel ervaren chauffeurs weten wel beter.
 • Jan Kelder

  4 maanden geleden
  J. Schuttert van het Ommer handelshuis ??? Hoezo handelshuis ?? Is eigenaar van meerdere grote varkensstallen in het land en diverse andere bedrijven !!!! Dus geen handelshuis !!!!
 • Jan Kelder

  4 maanden geleden
  Het is nog niet bekend wat de oorzaak is dus je moet voorzichtig zijn met je conclusie maar je ziet regelmatig dat dit soort combinaties of opleggers nog wel eens een beetje (te) hard een (flauwe) bocht willen nemen, laatst nog een tankauto (Coberco) kwam van Hoogeveen bij Slagharen op de rondweg, de chauffeur nam ook de bocht iets te snel zodat de achterste wielen aan de binnenzijde v.d. bocht ophoog kwamen !!! Hij schrok er goed van want na de bocht ging de snelheid er gelijk uit !!
 • Ricky Arkema

  4 maanden geleden
  Van een horrorstal in een horror vrachtwagen naar een horror slachthuis... Het "leven" van "het is maar" een varken, toch?
 • Erik Biesemaat

  4 maanden geleden
  @ roeland saman, 🤣, als de boodschap maar duidelijk is.