Voorzitter Berend-Jan Warmelink (links) overhandigt wethouder Ko Scheele symbolisch de eerste gesponsorde stoel voor het Historisch Museum Ommen.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter Berend-Jan Warmelink (links) overhandigt wethouder Ko Scheele symbolisch de eerste gesponsorde stoel voor het Historisch Museum Ommen. © Gemeente Ommen

Eerste sponsors melden zich al voor museum Ommen: vitrines en nieuwe stoelen

Historisch Museum Ommen zoekt sponsors voor de aanschaf van 60 nieuwe stoelen voor de ontmoetingsruimte en filmzaal. Daarnaast zijn 20 tot 25 vitrines nodig om de collectie professioneel te kunnen presenteren. De eerste sponsors melden zich al, constateren .

 1. Cultuurhistorisch Centrum Ommen krijgt nieuwbouw en moet ‘parel van het Vechtdal’ worden
  PREMIUM

  Cultuurhis­to­risch Centrum Ommen krijgt nieuwbouw en moet ‘parel van het Vechtdal’ worden

  De droom om één gezamenlijk onderkomen voor de geschiedenis en de streekcultuur van Ommen te realiseren komt steeds dichterbij. Het college van burgemeester en wethouders hebben de plannen rond en aangeboden aan de gemeenteraad. Het gebouw bij de oude molen Den Oordt wordt platgegooid en eind volgend jaar moet er een nieuw gebouw komen voor het Cultuurhistorisch Centrum Ommen (CCO), de Historische Vereniging en het Toeristen Informatie Punt.
 1. Spelers Go Ahead Eagles nemen Schild in ontvangst
  Play

  Spelers Go Ahead Eagles nemen Schild in ontvangst

 2. GA Eagles in de wachtkamer; eerste supporters op de Brink
  Play

  GA Eagles in de wachtkamer; eerste supporters op de Brink

Vechtdal