De familie Von Piekartz en huurder Nam Knapen wonen samen in Beerzerveld. Tot de zomer, want na meerdere conflicten bereikten beiden een overeenkomst om het huurcontract te beëindigen.
Volledig scherm
PREMIUM
De familie Von Piekartz en huurder Nam Knapen wonen samen in Beerzerveld. Tot de zomer, want na meerdere conflicten bereikten beiden een overeenkomst om het huurcontract te beëindigen. © Frank Uijlenbroek

Familie uit Beerzerveld neemt verlies en betaalt 9000 euro om ongewenste huurder uit huis te krijgen

De familie Von Piekartz uit Beerzerveld lijkt uiteindelijk toch af te zijn van de bij hen inwonende huurder Nam Knapen. Maar die vertrekt met 9000 euro op zak en hoeft tot de overeenkomst aankomende zomer wordt beëindigd geen cent meer te betalen. De gifbeker voor Von Piekartz moet leeg, maar dan wel tot de bodem, omdat tussentijdse boetes boven de markt zweven. 

 1. In Ommen vrezen ze de onveilige Zwolseweg: ‘Het is hier net Zandvoort, met daar de Tarzanbocht’
  PREMIUM

  In Ommen vrezen ze de onveilige Zwolseweg: ‘Het is hier net Zandvoort, met daar de Tarzan­bocht’

  De Zwolseweg aan de zuidkant van de Vecht bij Ommen is volgens Paul van Duuren en Arnold Huijsmans en anderen welhaast een racebaan. Ze zijn teleurgesteld in de gemeente, die in een nieuw verkeersplan nauwelijks aandacht voor ‘het circuit’ bij hen voor de deur zou hebben. ,,Fietsers, wandelaars, auto's, tractoren, invalidewagentjes, huifkarren. Alles rijdt hier door elkaar.”
 1. Juridische strijd over afschot in Oostvaardersplassen gaat door
  Play

  Juridische strijd over afschot in Oostvaar­ders­plas­sen gaat door

 2. Medewerker van verpakkingsbedrijf in Apeldoorn ernstig gewond
  Play

  Medewerker van verpak­kings­be­drijf in Apeldoorn ernstig gewond

Vechtdal