Hulpdiensten zetten de plek af waar het ongeval plaatsvond.
Volledig scherm
Hulpdiensten zetten de plek af waar het ongeval plaatsvond. © GinoPress

Fietser aangereden door busje bij Ommen

Een jongeman op een elektrische fiets is vanmorgen door een busje aangereden bij de afrit van de N48 naar Ommen. De fietser werd daarna per ambulance gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle. Over de aard van zijn verwondingen is nog niets bekend.

Wie verantwoordelijk is voor het ongeval, kan de politie nog niet zeggen. In het busje zat één passagier die door iemand anders is opgehaald. De afrit en het kruispunt werden na het ongeval tijdelijk afgesloten. Verkeer kon passeren via het fietspad.

Ooggetuigen meldden dat de bus de jongen deels had overreden waarna hij over het asfalt kroop. De politie ter plaatse kon dat niet bevestigen.

  1. Jacobs Balkbrug moet vandaag al stoppen met grindwasserij
    PREMIUM
    video update

    Jacobs Balkbrug moet vandaag al stoppen met grindwasse­rij

    De firma Jacobs moet vandaag al stoppen met het aanvoeren, zeven en wassen van grind op haar terrein aan De Pol 1a bij Balkbrug. Als dat niet gebeurt moet Jacobs dwangsommen betalen die uiteindelijk in de tonnen kunnen gaan lopen. Dat heeft de gemeente Hardenberg het bedrijf laten weten, nadat de Raad van State op 5 februari definitief een streep haalde door een nieuw bestemmingsplan dat het aan- en afvoeren en wassen van gebruikt grind op deze plek mogelijk moest maken.

Vechtdal