Vivian Rose (L) nam dinsdagmiddag de eerste flyer in ontvangst van Rinie Henning, de voorzitter van stichting Ondernemersfonds Centrum Ommen.
Volledig scherm
PREMIUM
Vivian Rose (L) nam dinsdagmiddag de eerste flyer in ontvangst van Rinie Henning, de voorzitter van stichting Ondernemersfonds Centrum Ommen. © Max de Krijger

Gedichtenroute in Ommen is momenten vinden van inspiratie

Inspiratie vinden, momenten ook om stil te staan in deze jachtige tijd. Het kan in Ommen, want de Stichting Ondernemersfonds Centrum Ommen heeft in samenwerking met de gemeente en stadsdichter Viviane Rose een gedichtenroute gerealiseerd.

  1. Evelien (57) fietst vanuit Zwolle 75 inloophuizen voor (ex)kankerpatiënten langs: ‘Nazorg erg belangrijk’
    PREMIUM

    Evelien (57) fietst vanuit Zwolle 75 inloophui­zen voor (ex)kankerpatiënten langs: ‘Nazorg erg belangrijk’

    Evelien van der Werff (57) start dinsdag vanuit Zwolle een 1300 kilometer lange fietstocht langs alle 75 nazorgcentra voor kankerpatiënten in het land. Ze wil landelijk aandacht vestigen op het belang van goede nazorg voor mensen met kanker en hun naasten. Voor koepelorganisatie IPSO komt haar persoonlijke actie als geroepen, want de inloophuizen verkeren in financieel zwaar weer. ,,Er moet snel een betere financiële basis vanuit Den Haag komen’’, zegt directeur-bestuurder Sonja Robben.

Vechtdal