Volledig scherm
Politie en brandweer bij ongeluk Dalmsholte. © Ginopress

Gewonde bij botsing in Dalmsholte

Mogelijk als gevolg van de laagstaande zon zijn vanmorgen op de Dalmsholterdijk bij Dalmsholte  twee auto's op elkaar gebotst.  Daarbij is een bestuurster gewond geraakt.

Op de weg botste een grijze personenauto , die in de richting Ommen reed, met een donkere stationwagen, die onderweg richting van Lemele/Lemelerberg was. De bestuurder van de donkere auto bleef ongedeerd. De bestuurster van de  grijze auto ging per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle voor nader onderzoek.

 1. Winkeliers Ommen peilen animo voor uitbreiding koopzondagen; supermarkten vanaf 22 december elke zondag open
  PREMIUM

  Winkeliers Ommen peilen animo voor uitbrei­ding koopzonda­gen; supermark­ten vanaf 22 december elke zondag open

  Ommenaren kunnen vanaf 22 december elke zondagmiddag boodschappen doen bij de supermarkten in hun stad. Andere winkeliers zullen lang niet alle 52 zondagen van het jaar hun deuren openen, maar waarschijnlijk wel kiezen voor meer dan het huidige aantal van twaalf koopzondagen. Dat is de verwachting van de Handelsvereniging Ommen die momenteel de wensen van de ondernemers in kaart brengt.
 2. Avonturier Jasper Nijland uit Ommen zeilt naar fotografenparadijs Antarctica
  PREMIUM

  Avonturier Jasper Nijland uit Ommen zeilt naar fotografen­pa­ra­dijs Antarctica

  Jasper Nijland, geboren en getogen in de Zwolse buurtschap Herfte en sinds vorig jaar inwoner van Ommen, noemt zichzelf een ‘avontuurlijke wereldreiziger met grote passie voor fotografie, videografie en de agrarische sector’. Medio deze maand wordt een grote droom werkelijkheid: aan boord van een monumentaal zeilschip gaat hij op expeditie naar Antarctica. In de voetsporen van beroemde ontdekkingsreizigers als James Cook, Charles Darwin en Roald Amundsen.

Vechtdal