Volledig scherm
Een ravage bij het ongeluk op de N36 bij Arriën. © Ginopress

Gewonde en ravage bij ongeluk op N36

Bij een ongeluk op de N36 is vanmiddag een gewonde gevallen. De weg was na het ongeluk enige tijd in beide richtingen dicht.

De aanrijding vond tegen 17.00 uur plaats, ter hoogte van Arriën. Een auto kwam in aanrijding met een vrachtwagen. Hoe dit kon gebeurden is onbekend.

De bestuurder van de personenauto werd na de botsing per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Andere betrokkenen liepen geen verwondingen op.

De schade bij het ongeluk was fors. Her en der lagen brokstukken over het wegdek verspreid. Na de berging- en schoonmaakwerkzaamheden ging de N36 weer in beide richtingen open.

  1. Kindplein West Ommen weer een stap dichterbij: voorlopig ontwerp klaar
    PREMIUM

    Kindplein West Ommen weer een stap dichterbij: voorlopig ontwerp klaar

    Het voorlopig ontwerp voor Kindplein West is gepresenteerd aan de ouders en aan buurtbewoners van de wijk Dante Zuid in Ommen. Het plan behelst een gezamenlijk energieneutraal onderkomen voor de openbare basisschool De Dennenkamp, de christelijke basisschool Het Koloriet, de gereformeerde basisschool Guido de Brès en de kinderopvang De Kleine Kunst. In totaal zullen er circa 500 leerlingen in het scholencomplex ondergebracht worden.

Vechtdal