Volledig scherm
© Erna Lammers

Golf goed voor 6.000 euro

ARRIEN - Het toernooi op de baan van Golf- en Countryclub Hooge Graven in Arriën heeft 6000 euro opgebracht. Het geld is voor het Vechtgenotenhuis.

Het toernooi om de Vechtdalcup werd voor de negende keer gehouden en georganiseerd door de serviceclubs in het Vechtdal, Junior Kamer, Lions, Rotary en Soroptimisten. Aan de wedstrijd namen 70 spelers deel, zowel particulieren als door bedrijven gesponsorde teams. Ook vond er een veiling plaats.

  1. Recreatievaart wacht met smart op Vechtvlinder-sluizen
    PREMIUM

    Recreatie­vaart wacht met smart op Vechtvlin­der-slui­zen

    Op de donderdag voor Pasen start traditiegetrouw de recreatievaart op de Overijsselse Vecht. Het hart van menig watersportliefhebber klopt deze jaargang extra snel omdat de hele rivier binnenkort eindelijk bevaarbaar is, vanaf de Duitse grens bij De Haandrik tot aan de monding in het Zwarte Water bij Zwolle. Dat is te danken aan de sluizen die zijn aangelegd naast de stuwen bij Diffelen en Junne. Er is echter één probleem: die nieuwe sluizen gaan pas op 1 juni open omdat de innovatieve zelfbedieningssystemen de komende weken eerst nog getest moeten worden.

Vechtdal