Grote brand bij bomen- en plantencentrum in Giethmen: loods verwoest

UPDATE & VIDEOEen loods op het terrein van Palmexpert, een bomen- en plantencentrum in Giethmen, is zondagavond door brand verwoest. Bij de brand vielen geen gewonden. Rond 20.30 uur is het sein brandmeester gegeven en was de brand onder controle.

1 reactie

 • M Wijkstra

  2 jaar geleden
  Wat erg, zo'n mooie zaak. Ook ik had daar palmbomen gekocht.
 1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?
 2. Pleidooi voor sloop oude school Schuinesloot: 'Opruimen en zand erover’
  PREMIUM

  Pleidooi voor sloop oude school Schuine­sloot: 'Opruimen en zand erover’

  Slopen, opruimen en zand erover. Dat dringende advies gaf Ronald Hilberdink dinsdagavond aan de gemeente Hardenberg toen hij insprak over de toekomst van de oude school in Schuinesloot. Het dorp werd in oktober opgeschrikt toen de gemeente aankondigde hier zeventig Oekraïense vluchtelingen op te willen vangen, pal naast de oude schoolmeesterswoning en de nieuwbouw van de Christelijk Nationale Basisschool De Wegwijzer.