Hans van Lingen van De Herberg wil graag het terras voor zijn café overkappen, maar dan wel permanent. ,,Anders is het een forse investering."
Volledig scherm
PREMIUM
Hans van Lingen van De Herberg wil graag het terras voor zijn café overkappen, maar dan wel permanent. ,,Anders is het een forse investering." © Frank Uijlenbroek

Hans van De Herberg wil grote overkapping voor terras, maar Ommen is (nog) niet overtuigd

De gemeente Ommen staat horeca toe het komende half jaar de terrassen te overkappen om ook van de winter een zomer te maken. En zo omzetverlies door eventueel slecht weer te beperken. Een goed idee, vinden de uitbaters, hoewel herbergier Hans van Lingen liever een permanent iets bouwt. ,,Ik heb net een offerte van 17.000 euro binnen.” 

  1. Kievitstraat ziet aangeboden alternatieve fietsroute als ‘dooie mus’ en zegt vertrouwen in gemeente Ommen op
    PREMIUM

    Kievit­straat ziet aangeboden alternatie­ve fietsroute als ‘dooie mus’ en zegt vertrouwen in gemeente Ommen op

    Bewoners van de Kievitstraat in Ommen voelen zich voor de gek gehouden, nu het gemeentebestuur een tweede route heeft aangewezen als alternatief voor de honderden fietsers die naar het Vechtdal College moeten. Het drukste blijft het hoe dan ook in hun straat. Allemaal vooropgezet, betogen ze in een schrijven richting gemeenteraad. ,,Het resultaat lijkt heilig.”

Vechtdal