De bestuurder van de Audi wilde een ander voertuig inhalen, maar moest die actie bekopen met een harde landing in een sloot.
Volledig scherm
De bestuurder van de Audi wilde een ander voertuig inhalen, maar moest die actie bekopen met een harde landing in een sloot. © Enzio Ardesch / ProNews

Inhaalactie bij Ommen mislukt: Audi ramt stoplicht en verkeersbord uit de grond en eindigt in een sloot

UpdateDe 37-jarige bestuurder van een Audi heeft gisteravond een inhaalactie moeten bekopen met een hoop schade en een harde landing in een sloot. Het ongeluk gebeurde iets voor 21.00 uur op de Varsenerdijk (N340), ten westen van Ommen. De man verkeerde onder invloed en had geen rijbewijs.

 1. Dit hartverwarmende initiatief uit Ommen krijgt navolging in de hele regio: ‘Hoe mooi is het als we solidair zijn?’
  PREMIUM

  Dit hartverwar­men­de initiatief uit Ommen krijgt navolging in de hele regio: ‘Hoe mooi is het als we solidair zijn?’

  Het idee van de kerken in Ommen om minima te helpen bij het betalen van een verhoogde energierekening verwarmt niet alleen de huiskamer, maar ook het hart. Zo vlak voor kerst krijgt de door dominee Kest Jelsma ingezette actie navolging in een brede regio. Behandel een ander als jezelf, is de gedachte. ,,Als ik niet in de kou wil zitten, dan wens ik dat ook een ander niet.”
 2. Geen stoffen mondkapje meer... waar kun je dan nu wel een goede kopen? (Goedkoper wordt het er niet op)
  PREMIUM
  27

  Geen stoffen mondkapje meer... waar kun je dan nu wel een goede kopen? (Goedkoper wordt het er niet op)

  Het stoffen mondkapje moet, als het aan het OMT ligt, in de ban. Ook de gekochte blauwe harmonicamaskertjes die je per 50 in de winkel kocht, zijn straks wellicht niet meer voldoende. Vrijdag wordt duidelijk of het kabinet het advies overneemt en mondkapje type 2 de standaard moet worden. Mocht jij voor de troepen uit willen lopen: waar kun je deze mondkapjes bemachtigen?

Vechtdal