Volledig scherm
Ongeluk Lemelerweg N347 Lemele © GinoPress B.V.

Jonge vrouw heeft engeltje op schouder bij ongeluk op N347 bij Lemele

Een jonge vrouw is vannacht met haar auto over de kop geslagen op de Lemelerweg (N347) bij Lemele. Hoewel de schade aan haar voertuig enorm is, kwam ze er zelf wonderbaarlijk genoeg zonder kleerscheuren vanaf.

Het ongeluk gebeurde even voor 01.00 uur op de weg richting Lemele. Door nog onbekende oorzaak kwam de auto naast de weg terecht. Het voertuig reed tegen een kleine aarden wal, botste vervolgens op een flinke boom en kwam daarna op de kop op het wegdek terecht.

De bestuurster (de enige inzittende) kon zelf uit de zwaarbeschadigde auto klimmen. Meerdere voorbijgangers stopten om hulp te verlenen en de politie en ambulancedienst kwamen met spoed naar de plaats van het ongeval. 

Na een korte controle bleek de vrouw ongedeerd. Ze liep slechts een kleine verwonding op aan haar hand, maar daar wisten de ambulancebroeders ter plaatse wel raad mee. De vrouw was hevig geschrokken en werd opgehaald door een bekende.

De personenauto is door een bergingsbedrijf afgevoerd en zal vermoedelijk total loss zijn. Tijdens de berging van de auto was het verkeer op de Lemelerweg (N347) tijdelijk gestremd, dit werd omgeleid via de gelijknamige parallelweg.

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)

Vechtdal