Seb, Bjorn en Joep gaan een paar dagen op de camping staan. ,,Dit is maar voor één dag hoor, morgen moeten we weer halen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Seb, Bjorn en Joep gaan een paar dagen op de camping staan. ,,Dit is maar voor één dag hoor, morgen moeten we weer halen.” © Alex Mulder

Jongeren alert op de camping tijdens coronacrisis: ‘Als mijn oma het krijgt, is het einde verhaal’

Mensen tussen de 20 en 40, maar ook jongeren blijken het coronavirus bij zich te dragen en anderen te besmetten. Het RIVM wil jongeren dan ook bewust maken om de snelle verspreiding af te remmen. Maar hoe? We gingen het vragen op de jongerencamping Dennenoord in Giethmen.

 1. Hoe kun je het best een eitje tikken? In Ommen weten ze het
  PREMIUM

  Hoe kun je het best een eitje tikken? In Ommen weten ze het

  Geen eieren gooien, maar eiertikken. In Ommen kennen ze die traditie al sinds mensenheugenis. De 87-jarige Gerard Martens is de plaatselijke koning van deze paastraditie, al is hij er zelf wat bescheiden onder. Hij kent de fijne kneepjes van het ‘eiergooien’ als geen ander en geeft graag tips voor de thuisspelers. Want het eierspel op de Ommer Markt gaat tot zijn grote verdriet door corona dit jaar andermaal niet door.
 2. Coalitie Ommen kiest voor leefbaarheid Beerzerveld: ‘Geen megastal Knolsdijk’
  PREMIUM

  Coalitie Ommen kiest voor leefbaar­heid Beerzer­veld: ‘Geen megastal Knolsdijk’

  De coalitiepartijen in Ommen, bestaande uit CDA, LPO en ChristenUnie, steunen de plannen van de inwoners van Beerzerveld voor meer leefbaarheid. Via een burgerinitiatief willen de Beerzervelders in de omgevingsvisie laten vastleggen dat de leefbaarheid en bestaande functies nu en in de toekomst behouden moeten blijven. Daarvoor is bijvoorbeeld woningbouw gewenst aan de noordzijde van deze kleine kern, maar dan is de komst van een megastal aan de Knolsdijk uit den boze.
 1. Horeca: 'De voorwaarden gaan chaos veroorzaken'
  Play

  Horeca: 'De voorwaar­den gaan chaos veroorza­ken'

 2. Auto persfotograaf met shovel op kop sloot in geduwd, twee gewonden
  Play

  Auto persfoto­graaf met shovel op kop sloot in geduwd, twee gewonden

Vechtdal