Volledig scherm
PREMIUM
Jorieke Scherpen doet mee aan House of Talent. © William Rutten

Jorieke (19) uit Ommen jaagt droom na in House of Talent: 'Ik hoop op veel support uit het oosten'

VideoVeel optreden, nummers maken en bekender worden op social media, Jorieke Sterken (19) is er sinds vier weken 24/7 mee bezig nu zij deelneemt aan het SBS-programma House of Talent. De zangeres, die in Almelo woont en uit Ommen komt, hoopt vooral in het oosten bekender te worden. ,,De reacties zijn heel tof."

Zesduizend mensen streden in de voorrondes om een plekje in het programma, acht van hen werden uiteindelijk geselecteerd. Sterken was één van hen. ,,Ik ben al heel lang bezig om door te breken en van muziek mijn werk te maken." Eerder deed ze mee aan The Voice of Holland en The Voice Kids en won ze in 2012 de lokale talentenjacht The Voice of Ommen.

  1. Boer Gerrit uit Ommen werd aangevallen door zijn stier: ‘Het ging zo machtig snel’

    Boer Gerrit uit Ommen werd aangeval­len door zijn stier: ‘Het ging zo machtig snel’

    Het begon als een gewone maandag voor Gerrit Wermink uit Ommen. De 43-jarige melkveehouder was druk bezig in het weiland, niet wetende dat hij een paar uur later in het ziekenhuis zou belanden. Dat hij gegrepen zou worden door zijn eigen stier, hoewel hij er altijd alert op is en al talloze keren gewaarschuwd is door zijn vader. En toch gebeurde het. Door zijn verhaal te vertellen wil de boer zijn collega’s waarschuwen.

Vechtdal