Joost Ellenbroek richt een deel van het kampeerterrein als natuurlijke speelvijver in. ,,In het bos hierachter heb ik als kind honderden hutten gebouwd.”
Volledig scherm
PREMIUM
Joost Ellenbroek richt een deel van het kampeerterrein als natuurlijke speelvijver in. ,,In het bos hierachter heb ik als kind honderden hutten gebouwd.” © Enzio Ardesch

Kamperen bij Joost (31) betekent vooral de natuur in: ‘Na drie dagen hoor je ze niet meer over wifi’

Het zwemwater wordt opgewarmd door rottende snippers en de doelnetten op het voetbalveld zijn straks van wilgen gemaakt. Met zijn natuurcamping De Lemeler Esch zegde Joost Ellenbroek (31) het gewone kamperen vaarwel, in navolging van zijn ouders. Daar plukt hij nu de vruchten van. ,,Na 3 dagen hebben bezoekers het niet meer over wifi.”

3 reacties

 • Anneke van Düren - van Maanen

  2 maanden geleden
  Jammer dat er geen honden mogen. Kwam daar een paar jaar geleden in de stromende regen met de camper. Er was niemand dus gauw een plekje gezocht. Pas de volgende dag zagen we dat er geen honden op het terrein mochten dus toen buiten de camping op een veldje gestaan. Het is een keuze maar nu ik een caravan heb voor mij dus niet meer. Maar het is verder prima en een prachtige omgeving.
 • J.W. Dol

  2 maanden geleden
  Wij kennen deze camping al jaren. Een geweldige plek, midden in de natuur. Rust, ruimte, stilte, zelfs in het hoogseizoen! Geweldig dat Joost in de voetsporen van zijn ouders de trend doortrekt.
 • Freek Jordans

  2 maanden geleden
  Ben er zelf ook wel eens overheen gefietst, het is echt een prachtige plek! Mooi en inspirerend verhaal.