De dieplader en de kraan, muurvast onder een viaduct in de buurt van Ommen.
Volledig scherm
De dieplader en de kraan, muurvast onder een viaduct in de buurt van Ommen. © Politie Oost-Nederland

Kraan en dieplader muurvast onder viaduct bij Ommen, hele weg zit dicht

updateDe chauffeur van een dieplader heeft zich vlakbij Ommen klemgereden onder een viaduct. De kraan op de dieplader zit muurvast. Het verkeer moet omrijden

 1. Ommen geeft groen licht voor informatiecentrum Ommerschans: buren akkoord
  PREMIUM

  Ommen geeft groen licht voor informatie­cen­trum Ommer­schans: buren akkoord

  Nu ook met de buren goede afspraken zijn gemaakt, geeft de gemeente Ommen groen licht voor een bezoekerscentrum over de Ommerschans. In de raadscommissie van begin november spraken omwonenden nog hun zorgen uit over de plannen voor een informatiepunt over de Ommerschans, die werd opgeworpen als verdedigingswerk en de eeuwen daarna dienst deed als bedelaarskolonie, gevangenis en nu psychiatrisch centrum.
 2. Twee opvallende afwezigen op Wereld Muziek Concours, waar Cadenza Twello titel verdedigt
  PREMIUM

  Twee opvallende afwezigen op Wereld Muziek Concours, waar Cadenza Twello titel verdedigt

  Met het ontbreken van het Kamper Trompetterkorps en de percussiegroep van Soli Deo Gloria uit Ommen zijn er twee opvallende afwezigen komende zomer tijdens het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Maar er ontbreken meer grote namen, zoals harmonie St. Petrus & Paulus uit Wolder, in 2017 winnaar van de concertafdeling harmonie, de koningsklasse van het WMC. Het zich niet goed kunnen voorbereiden als gevolg van corona is de voornaamste reden.

Vechtdal