Seakle Satter nam namens gehandicaptenplatform OOG zitting in de klankbordgroep die adviseerde over de aansluiting van de nieuwe tunnel onder de N48 naar de bebouwde kom van Ommen. Dat de raad vorige week het voorstel van de groep ogenschijnlijk in de wind sloeg zint hem niet. ,,We hebben het gevoel dat we ons werk voor niets hebben gedaan.”
Volledig scherm
PREMIUM
Seakle Satter nam namens gehandicaptenplatform OOG zitting in de klankbordgroep die adviseerde over de aansluiting van de nieuwe tunnel onder de N48 naar de bebouwde kom van Ommen. Dat de raad vorige week het voorstel van de groep ogenschijnlijk in de wind sloeg zint hem niet. ,,We hebben het gevoel dat we ons werk voor niets hebben gedaan.” © Frank Uijlenbroek

Kromme tenen en ergernis bij klankbordgroep Ommen na raadsbesluit Kievitstraat: ‘We voelen ons geschoffeerd’

Ze voelen zich geschoffeerd, noemen de besluitvorming amateuristisch en volgden de hele gang van zaken in de gemeenteraad van Ommen met stijgende ergernis en kromme tenen. De zogenaamde klankbordgroep die meepraatte over de aansluiting op de fietstunnel onder de N48 spat als een zeepbel uiteen. ,,We zijn behandeld als een stelletje jan doedels.”

 1. Burgemeester strijdt tegen drugsprobleem in Ommen: ‘Net zo makkelijk te krijgen als pakje boter bij de Albert Heijn’
  PREMIUM
  1

  Burgemees­ter strijdt tegen drugspro­bleem in Ommen: ‘Net zo makkelijk te krijgen als pakje boter bij de Albert Heijn’

  Problematisch drugsgebruik onder jongeren tussen de 16 en 23 jaar neemt in Ommen de afgelopen jaren toe. Lachgas, wiet, 3-MMC, GHB, coke: ze zijn er op bestelling en als boter bij de Albert Heijn te krijgen. Dat moet anders, waarbij burgemeester Hans Vroomen het woord richt op een specifieke groep van 38 afglijdende jongeren in zijn gemeente. En hun ouders. ,,Wij kunnen je helpen.”
 1. Israël zet aanvallen Gaza voort in nacht vol beschietingen
  Play

  Israël zet aanvallen Gaza voort in nacht vol beschietin­gen

 2. Auto schept fietsster in Apeldoorn, traumaheli opgeroepen
  Play

  Auto schept fietsster in Apeldoorn, traumaheli opgeroepen

Vechtdal