Het ongeluk gebeurde op het fietspad langs de Lemelerweg in Ommen.
Volledig scherm
Het ongeluk gebeurde op het fietspad langs de Lemelerweg in Ommen. © Politie Ommen

Meisje (15) vliegt van fiets na botsing met wielrenner in Ommen: groepje rijdt door en laat slachtoffer achter

UpdateEen 15-jarige meisje in Ommen is gewond geraakt nadat zij dinsdag met haar fiets in botsing kwam met een wielrenner. Het slachtoffer werd niet door één van de wielrenners uit de groep geholpen. De dader fietste volgens de politie al zwabberend door. ,,We hebben al concrete tips.”

 1. Vechtdal verheugd over aanpak dodenweg N36: ‘Willen toch allemaal ouder worden?’
  PREMIUM
  2

  Vechtdal verheugd over aanpak dodenweg N36: ‘Willen toch allemaal ouder worden?’

  De aanpak van ‘dodenweg’ N36 tussen Ommen en Almelo - met een budget van maar liefst 115 miljoen euro - zorgt voor verheugde reacties in de regio. ,,Dit is een belangrijk besluit voor Vechtdal en Twente’’, reageert wethouder Alwin te Rietstap opgetogen namens de gemeente Hardenberg. Ook transportondernemer Sibbele Oegema is blij, al vraagt hij zich wel hardop af waarom het allemaal zo lang heeft moeten duren.
 2. Tricklebolt en Pigstock bundelen krachten: tweedaags muziekfestival in Lemele
  PREMIUM

  Trickle­bolt en Pigstock bundelen krachten: tweedaags muziekfes­ti­val in Lemele

  De band Tricklebolt en de organisatoren van het Pigstock Festival in Lemele slaan de handen ineen. Samen organiseren ze een nieuw tweedaags festival in de natuur: ‘Drive In X Pigstock Festival’. De eerste editie is op 22 en 23 juli, met optredens van onder meer Indian Askin, Tricklebolt zelf, Money & the Man en Jesper Albers, de drummer van rocktrio de Paceshifters, die nu ook met een eigen band door het land trekt.

Vechtdal