De 42 minderjarige asielzoekers die nu nog in hotel Paping verblijven vanaf omstreeks 1 mei zullen verhuizen naar een gebouw aan de Strangeweg 25, eveneens in Ommen. Het twee verdiepingen tellende gebouw staat op het moment grotendeels leeg. Het pand staat aan de oostrand van industrieterrein De Strangen. Ten westen grenst het aan de bloemenbuurt in woonwijk De Strangen.
Volledig scherm
PREMIUM
De 42 minderjarige asielzoekers die nu nog in hotel Paping verblijven vanaf omstreeks 1 mei zullen verhuizen naar een gebouw aan de Strangeweg 25, eveneens in Ommen. Het twee verdiepingen tellende gebouw staat op het moment grotendeels leeg. Het pand staat aan de oostrand van industrieterrein De Strangen. Ten westen grenst het aan de bloemenbuurt in woonwijk De Strangen. © Enzio Ardesch

Minderjarige asielzoekers verlaten hotel in Ommen voor nieuwe bestemming: 'Incidenten zijn er niet geweest’

updateDe 42 minderjarige asielzoekers die sinds november in hotel Paping verblijven, verhuizen omstreeks 1 mei naar een leegstaand pand aan de Strangeweg 25 in Ommen. Deze jonge asielzoekers verblijven sinds november in het hotel. Stichting Nidos, die optreedt als voogdijinstelling voor alleenstaande minderjarige asielzoekers, moest een alternatieve opvangplek zoeken omdat de opvang in hotel Paping op 1 mei afloopt.

1 reactie

 • Piet Velzel

  2 maanden geleden
  Ik zit met mijn bedrijf tegenover deze locatie en heb vandaag niks per post ontvangen.
 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.