Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Hollandse Hoogte / ANP

Minderjarige verdachte van zware mishandeling in discotheek Lemele opgespoord

De politie heeft de jongeman gevonden die wordt verdacht van een zware mishandeling in een discotheek in Lemele. Daarbij werd een 19-jarige man het ziekenhuis in geslagen. 

1 reactie

 • Hans van Dijk

  2 maanden geleden
  Deze minderjarig verdachte, had mijns inziens allang vast moeten zitten voor verhoor. En pas weer op vrije voeten, wanneer blijkt dat hij onschuldig is aan dit grove geweld.
 1. Ouderwetse ‘kruudmoes’ en ‘knieperties’ op Molen-en Museum-Doedag in Ommen

  Ouderwetse ‘kruudmoes’ en ‘knieper­ties’ op Molen-en Museum-Doe­dag in Ommen

  Molens die open zijn en een museum waar van alles te doen is. Het zijn de ingrediënten voor de Molen- en Museum-Doedag op zaterdag 6 augustus in Ommen. De organisatie van deze publieksdag is in handen van de historische vereniging CCO en de Stichting Ommer Molens. De Stichting Ommer Molens is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de molens en het CCO regelt alles in en rond het Historisch Museum.
 2. Muziekliefhebbers Luttenberg kunnen geluk niet op tijdens Top 700: ‘Prachtig dat dit georganiseerd wordt’
  PREMIUM
  Met video
  1

  Muzieklief­heb­bers Luttenberg kunnen geluk niet op tijdens Top 700: ‘Prachtig dat dit georgani­seerd wordt’

  De plaatjes schallen door de boxen bij Gemeenschapscentrum Elckerlyc in Luttenberg, tijdens de lokale ‘Top 700'. Een muzieklijst van 700 nummers wordt in vijf dagen door verschillende dj's de ether in geslingerd. Raymond Veldmate (54) is één van de initiatiefnemers: ,,Dit is de derde editie, maar persoonlijk vind ik de lijst dit jaar het mooist.”
 3. Corona verstoort voorbereiding op allerbelangrijkste muziekwedstrijd
  PREMIUM

  Corona verstoort voorberei­ding op allerbe­lang­rijk­ste muziekwed­strijd

  Twee jaar corona heeft een zware wissel getrokken op muziekverenigingen. De organisatie van het deze week in Kerkrade begonnen prestigieuze Wereld Muziek Concours merkt het maar al te goed. Er zijn minder deelnemers aan de wedstrijden voor fanfares, harmonie, showbands en slagwerkensembles. Al heeft de organisatie niet te klagen over de inbreng uit Overijssel en Gelderland en Flevoland met twaalf verenigingen.

Vechtdal