Volledig scherm
© Thinkstock

Motorrijder (71) uit Ommen ernstig gewond bij ongeluk in Duitsland

Een 71-jarige man uit Ommen is woensdag ernstig gewond geraakt in Duitsland. De man kwam met zijn motor ten val.

De man reed met een groepje motorrijders van het plaatsje Bestwig in de richting van Kallenhardt, in de buurt van Winterberg.

De motorrijder uit Ommen vloog tussen beide plaatsjes door nog onbekende oorzaak uit de bocht. Bij de val raakte de Ommenaar ernstig gewond. De man is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis overgebracht. De beschadigde motor is afgesleept.

Sauerland is een geliefd gebied bij Nederlandse motorrijders vanwege de scherpe bochten en golvende landschappen. Met enige regelmaat komen er ernstige ongelukken voor. Begin april kwam op zo’n veertig kilometer van de ongevalslocatie van de Ommenaar een 76-jarige motorrijder uit Beneden-Leeuwen om het leven. De motorrijder vloog uit de bocht bij het plaatsje Schmallenberg en stierf ter plekke.

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
  1. Uitbater Oude Station blij met groen licht van Dalfsen én NS voor ruimer terras
    PREMIUM

    Uitbater Oude Station blij met groen licht van Dalfsen én NS voor ruimer terras

    Als de horeca pinkstermaandag klokslag twaalf uur de deuren met een diepe zucht mag openzwaaien, zullen met het verwachte zonovergoten weer terrassen vermoedelijk overspoeld worden door liefhebbers van een hapje en een drankje. Maar met de geldende coronaregels is het praktisch onmogelijk evenveel gasten toe te laten als in het verleden. Daarom helpt Dalfsen uitbaters door tijdelijk toe te staan dat ze hun terrassen uitbreiden op gemeentegrond, zonder daarvoor extra ‘huur’ in rekening te brengen.

Vechtdal