Volledig scherm
De motorrijder raakte gewond in Vilsteren. © Ginopress

Motorrijder gaat onderuit en raakt gewond in Vilsteren

Een motorrijder is gewond geraakt in Vilsteren. De bestuurder van de Ducati Superlight liep bij een valpartij onbekende verwondingen op en is na behandeling door ambulancepersoneel per ambulance naar een ziekenhuis in de regio vervoerd. 

Het ongeluk gebeurde zondag rond het middaguur in de voor hem eerste bocht van een slinger in de Vilsterseweg ter hoogte van de viaduct van de Deventerweg (N348). Daar ging de motorrijder onderuit nadat hij de controle over het stuur verloor. De andere motorrijder waar het het slachtoffer mee samen reed bleef ongedeerd.

Op 13 augustus, ongeveer een maand geleden, ging in dezelfde bocht ook al een motorrijder onderuit. De licht beschadigde Ducati is door een berger opgehaald.

De Stentor nieuwsapp, download nu! Klik hier voor iOS of hier voor Android!
  1. Varsen wil ecoducten inruilen voor tunnel of viaduct

    Varsen wil ecoducten inruilen voor tunnel of viaduct

    De inwoners van de Ommer buurtschap Varsen vinden hun eigen verkeersveiligheid net wat belangrijker dan die van de fauna. Daarom stellen ze de provincie Overijssel voor om het miljoenenbedrag dat beschikbaar is voor de aanleg van twee ecoducten plus verkeerslichten op de oversteek van de Varsenerweg en de Hessenweg (N340), te besteden aan een ongelijkvloerse kruising op dat punt. Deze week is die wens besproken tijdens de algemene ledenvergadering van Plaatselijk Belang Varsen, en daarna verwoord in een brief aan Provinciale Staten van Overijssel.

Vechtdal