Volledig scherm
De motorrijder raakte gewond in Vilsteren. © Ginopress

Motorrijder gaat onderuit en raakt gewond in Vilsteren

Een motorrijder is gewond geraakt in Vilsteren. De bestuurder van de Ducati Superlight liep bij een valpartij onbekende verwondingen op en is na behandeling door ambulancepersoneel per ambulance naar een ziekenhuis in de regio vervoerd. 

Het ongeluk gebeurde zondag rond het middaguur in de voor hem eerste bocht van een slinger in de Vilsterseweg ter hoogte van de viaduct van de Deventerweg (N348). Daar ging de motorrijder onderuit nadat hij de controle over het stuur verloor. De andere motorrijder waar het het slachtoffer mee samen reed bleef ongedeerd.

Op 13 augustus, ongeveer een maand geleden, ging in dezelfde bocht ook al een motorrijder onderuit. De licht beschadigde Ducati is door een berger opgehaald.

De Stentor nieuwsapp, download nu! Klik hier voor iOS of hier voor Android!
 1. Man met ‘voorkeur voor meisjes’ verdacht van ontucht op kindercampings in Vechtdal

  Man met ‘voorkeur voor meisjes’ verdacht van ontucht op kindercam­pings in Vechtdal

  Op kinderpornosites en -chatrooms had hij zich geprofileerd als iemand die voorkeur heeft voor meisjes tussen vijf en twaalf jaar oud. Maar dat Harry L. (57) afgelopen voorjaar op twee zogenoemde kindercampings in het Vechtdal zich op zijn zachtst gezegd verdacht gedroeg ten opzichte van meisjes, daar moet de rechtbank volgens hem geen kwaad achter zoeken. Hij was slechts op zoek naar een geschikte plek voor de caravan, of wilde gewoon een colaatje drinken.
 2. Cultuurhistorisch Centrum Ommen krijgt nieuwbouw en moet ‘parel van het Vechtdal’ worden
  PREMIUM

  Cultuurhis­to­risch Centrum Ommen krijgt nieuwbouw en moet ‘parel van het Vechtdal’ worden

  De droom om één gezamenlijk onderkomen voor de geschiedenis en de streekcultuur van Ommen te realiseren komt steeds dichterbij. Het college van burgemeester en wethouders hebben de plannen rond en aangeboden aan de gemeenteraad. Het gebouw bij de oude molen Den Oordt wordt platgegooid en eind volgend jaar moet er een nieuw gebouw komen voor het Cultuurhistorisch Centrum Ommen (CCO), de Historische Vereniging en het Toeristen Informatie Punt.

Vechtdal