Volledig scherm
De motorrijder raakte gewond in Vilsteren. © Ginopress

Motorrijder gaat onderuit en raakt gewond in Vilsteren

Een motorrijder is gewond geraakt in Vilsteren. De bestuurder van de Ducati Superlight liep bij een valpartij onbekende verwondingen op en is na behandeling door ambulancepersoneel per ambulance naar een ziekenhuis in de regio vervoerd. 

Het ongeluk gebeurde zondag rond het middaguur in de voor hem eerste bocht van een slinger in de Vilsterseweg ter hoogte van de viaduct van de Deventerweg (N348). Daar ging de motorrijder onderuit nadat hij de controle over het stuur verloor. De andere motorrijder waar het het slachtoffer mee samen reed bleef ongedeerd.

Op 13 augustus, ongeveer een maand geleden, ging in dezelfde bocht ook al een motorrijder onderuit. De licht beschadigde Ducati is door een berger opgehaald.

De Stentor nieuwsapp, download nu! Klik hier voor iOS of hier voor Android!
  1. Nat pak voor waterschappers bij test nieuwe Vechtvlinder-sluis Junne
    PREMIUM
    video

    Nat pak voor waterschap­pers bij test nieuwe Vechtvlin­der-sluis Junne

    Het stoplicht staat al weer op rood, maar toch peddelen Henk Lansink en Ronnie Stroot 'dom verdan’ in hun kano, over de weer omhoog komende klep van de nieuwe Vechtvlinder-sluis bij Junne. Dat lijkt lang goed te gaan, totdat de gestaag sluitende klep de achterkant van het vaartuig iets optilt en de kano kapseist. Plotseling staat Lansink tot zijn navel in het koude water van de sluiskolk. Stroot slaagt er ternauwernood in om niet te water te raken, maar de boot maakt wel water en ook hij loopt daardoor een nat pak op. Snel vist hij zijn mobiel uit de broekzak en gooit die naar zijn collega's op de kant, die lachend toekijken. Weer een levensechte test afgelegd door de mensen van Waterschap Vechtstromen en de bedrijven die betrokken zijn bij de realisering van twee innovatieve sluizen naast de stuwen in de Vecht bij Junne en Diffelen/Mariënberg.

Vechtdal