De oprit vanaf de Balkerweg bij Ommen naar de N48 is afgesloten. De wegen worden aangepakt, onder meer met de aanleg van twee rotondes.
Volledig scherm
PREMIUM
De oprit vanaf de Balkerweg bij Ommen naar de N48 is afgesloten. De wegen worden aangepakt, onder meer met de aanleg van twee rotondes. © GinoPress B.V.

N48-puzzel bij Ommen stukje voor stukje in elkaar gezet

De contouren van de nieuwe N377 bij Balkbrug, de N340 achter Ankum en de aansluiting op de snelweg A28 bij Zwolle krijgen steeds meer vorm. Ook de N48 wordt bij de Balkerweg bij Ommen aangepakt, met de aanleg van twee rotondes. De op- en afrit in zuidelijke richting is nu - na weken van aankondigen - afgesloten. ,,Maar het zou uniek zijn als niemand hier door werd verrast.”

 1. Vechtdal Crosscompetitie hoopt nu op uitgestelde start in januari
  PREMIUM

  Vechtdal Crosscompe­ti­tie hoopt nu op uitgestel­de start in januari

  Morgen zou de strijd losbarsten in de Vechtdal Crosscompetitie. De zesde editie van een reeks van vijf crosslopen in de regio. Juist in deze coronatijd - waarin ook hardloopwedstrijden schaars zijn - bleek de animo groot. De inschrijving voor de competitie moest zelfs gesloten worden toen het maximale aantal van 500 deelnemers was bereikt. Maar zij moeten geduld hebben: de crosscompetitie start nu op z’n vroegst na de jaarwisseling.
 1. Hans maakt geen popcorn maar gezichtsmaskers van oude maïs
  Play

  Hans maakt geen popcorn maar gezichts­mas­kers van oude maïs

 2. Waarom zijn er nauwelijks besmettingen in Olst-Wijhe?
  Play

  Waarom zijn er nauwelijks besmettin­gen in Olst-Wij­he?

Vechtdal