De oprit vanaf de Balkerweg bij Ommen naar de N48 is afgesloten. De wegen worden aangepakt, onder meer met de aanleg van twee rotondes.
Volledig scherm
PREMIUM
De oprit vanaf de Balkerweg bij Ommen naar de N48 is afgesloten. De wegen worden aangepakt, onder meer met de aanleg van twee rotondes. © GinoPress B.V.

N48-puzzel bij Ommen stukje voor stukje in elkaar gezet

De contouren van de nieuwe N377 bij Balkbrug, de N340 achter Ankum en de aansluiting op de snelweg A28 bij Zwolle krijgen steeds meer vorm. Ook de N48 wordt bij de Balkerweg bij Ommen aangepakt, met de aanleg van twee rotondes. De op- en afrit in zuidelijke richting is nu - na weken van aankondigen - afgesloten. ,,Maar het zou uniek zijn als niemand hier door werd verrast.”

 1. Caravankaravaan strijkt neer op campings in het Vechtdal: ‘Lachende mensen, blije kinderstemmen, maar denk aan corona!’
  PREMIUM
  Video

  Caravanka­ra­vaan strijkt neer op campings in het Vechtdal: ‘Lachende mensen, blije kinderstem­men, maar denk aan corona!’

  Op de eerste echte zaterdag van de meivakantie wordt het Vechtdal overspoeld met caravans. Zo ook De Kleine Wolf in Ommen, waar eigenaar Anne-Sophie Kat de gastenstroom in goede banen probeert te leiden. De stemming is opperbest, maar corona ligt altijd op de loer. ,,Draag een mondkapje, houd de anderhalve meter in acht en ga niet bij andere huishoudens zitten.”
 1. Video van de Dag | Aandoenlijk: jeugd Ghana loopt warm voor kidsrun in Ermelo
  Play

  Video van de Dag | Aandoen­lijk: jeugd Ghana loopt warm voor kidsrun in Ermelo

  18 mei
 2. Ravage in Zwolse volkstuinen: honderd tuinen vernield
  Play

  Ravage in Zwolse volkstui­nen: honderd tuinen vernield

Vechtdal