De nieuwe fietstunnel in Ommen moet voor het nieuwe schooljaar in gebruik worden genomen. Inwoners maken zich echter zorgen, nu de onderdoorgang na wat regenbuien vol met water is komen te staan.
Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwe fietstunnel in Ommen moet voor het nieuwe schooljaar in gebruik worden genomen. Inwoners maken zich echter zorgen, nu de onderdoorgang na wat regenbuien vol met water is komen te staan. © Ardesch Fotografie

Nieuwe fietstunnel bij Ommen loopt nu al vol met water, maar provincie zegt: ‘Geen zorgen’

De nieuwe fietstunnel onder de N340/N48 bij Ommen loopt door de hevige regenval nog voor de onderdoorgang officieel in gebruik is genomen al onder water. Inwoners maken zich zorgen en vermoeden dat ‘het afvoerputje is vergeten’. Maar volgens de provincie Overijssel is die angst ongegrond. ,,De definitieve pompen moeten nog komen.”

  1. CSI Ommen voor ruiters ideale halte op weg naar Tokio; diverse olympiërs aan de start
    PREMIUM
    PAARDENSPORT

    CSI Ommen voor ruiters ideale halte op weg naar Tokio; diverse olympiërs aan de start

    Het CSI Ommen werd door de familie Schuttert een maand naar voren gehaald in verband met de Olympische Spelen. Diverse olympische springruiters bereiden zich van woensdag tot en met zondag op hun terrein De Driehoekshoeve voor. De Japanners verschijnen zelfs met hun gehele olympische selectie aan de start van het internationale concours. Het leidt tot grote tevredenheid bij organisator en ruiter Hendrik-Jan Schuttert.

Vechtdal