Het leegstaande basisschoolgebouw aan de Vilsterseweg in Vilsteren zal vanaf 30 mei worden gebruikt voor het geven van onderwijs aan Oekraïense kinderen die in Dalfsen worden opgevangen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het leegstaande basisschoolgebouw aan de Vilsterseweg in Vilsteren zal vanaf 30 mei worden gebruikt voor het geven van onderwijs aan Oekraïense kinderen die in Dalfsen worden opgevangen. © Enzio Ardesch

Oekraïense kinderen uit Dalfsen gaan naar leegstaande school in Vilsteren

De school in Vilsteren gaat weer open. Vanaf 30 mei wordt hier les gegeven aan Oekraïense vluchtelingenkinderen die in Dalfsen verblijven. Het pand van de vorig jaar gesloten basisschool Het Natuurrijk krijgt daarmee een nieuwe bestemming. Het gaat om 65 leerlingen, verdeeld over drie groepen.

0 reacties

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.

Vechtdal