De Witharense paardenfokker Gerbrand van Beesten wil snel beginnen met de bouw van een rijhal plus stallen en opslagloods om zijn uit de hand gelopen hobby naar een hoger niveau te tillen.De buurman ziet dat niet zitten.
Volledig scherm
PREMIUM
De Witharense paardenfokker Gerbrand van Beesten wil snel beginnen met de bouw van een rijhal plus stallen en opslagloods om zijn uit de hand gelopen hobby naar een hoger niveau te tillen.De buurman ziet dat niet zitten. © Frank Uijlenbroek

Ommen krijgt huiswerk voor plan van paardenfokker in Witharen

De gemeente Ommen krijgt van de Raad van State vijf maanden de tijd om een aantal fouten te repareren in een bestemmingsplan van de Witharense paardenfokker Gerbrand van Beesten aan De Haar.

 1. KNVB-boegbeeld Jan Smit (75) geniet nu van fusieperikelen in Ommen: ‘Echte liefde voor het voetbal’
  PREMIUM

  KNVB-boeg­beeld Jan Smit (75) geniet nu van fusieperi­ke­len in Ommen: ‘Echte liefde voor het voetbal’

  Het is al even geleden dat de vermaarde voorzitter Jan Smit (75) een voetbalstadion bezocht. ‘Als het publiek niet naar binnen mag, dan ik ook niet’, is het credo van de voormalige deurwaarder uit Ommen. Bovendien is het boegbeeld van Heracles Almelo én de KNVB-bons veel te druk met een fusie van het lokale OZC en OVC'21. Een moreel appel, maar hij doet het ‘zonder duur te doen’ met alle plezier en vol overgave. ,,Amateurvoetbal heeft voor mij iets verfrissends, merk ik.”
 1. 'Straatrace' in Epe blijkt remproeven van de politie te zijn na ongeluk
  Play

  'Straatrace' in Epe blijkt remproeven van de politie te zijn na ongeluk

 2. de Stentor Nieuws Update: Ernstig bedrijfsongeval in Apeldoorn & Renske wil alleen maar roze
  Play
  VIDEO

  de Stentor Nieuws Update: Een ernstig bedrijfson­ge­val en Renske wil alleen roze

  5 maart

Vechtdal