Jan Zwinselman van de Koninklijke Horeca Nederland afdeling Ommen waarschuwt dat de horeca-ondernemingen in het Ommer centrum omzetverlies gaan leiden als de Vechtkade wordt afgesloten.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Zwinselman van de Koninklijke Horeca Nederland afdeling Ommen waarschuwt dat de horeca-ondernemingen in het Ommer centrum omzetverlies gaan leiden als de Vechtkade wordt afgesloten. © Frank Uijlenbroek

Onrust bij Ommer ondernemers over afsluiting Vechtkade

Boos en ontredderd. Dat zijn ondernemers in het centrum van Ommen nu de gemeente een verkeersplan heeft gemaakt waarbij dé levensader van het centrumgebied, de Vechtkade, compleet wordt afgesloten voor verkeer. Plaatselijke Hema-eigenaar spreekt van een ‘mogelijk rampscenario’ en Jumbo dreigt omzetderving te verhalen.

 1. Bewoners bungalows Bergentheim blij: ‘eindelijk licht aan eind van de tunnel’
  PREMIUM

  Bewoners bungalows Bergent­heim blij: ‘eindelijk licht aan eind van de tunnel’

  Bewoners van Park Moscou kunnen opgelucht ademhalen. ,,Eindelijk komt er licht aan het eind van de tunnel, zonder dat er een zwaard van Damocles boven hun hoofd hangt. Want de bewoners hebben veel stress ervaren vanwege de steeds weer dreigende handhaving tegen de permanente bewoning’’, vertelt Ingrid van der Zon, voorzitter van de Vereniging van Eigenaren van Park Moscou bij Bergentheim.
 1. Pfizer: 1 juli is haalbaar voor vaccinatie alle volwassenen
  Play

  Pfizer: 1 juli is haalbaar voor vaccinatie alle volwasse­nen

 2. De uitspraak: Ruinerwoldse vader te ziek voor strafzaak, hij komt vrij
  Play

  De uitspraak: Ruinerwold­se vader te ziek voor strafzaak, hij komt vrij

Vechtdal