Volledig scherm
De politie hoopt dat automobilisten nog steeds met beelden van dashboardcamera's komen van het ongeluk op de N36 bij Ommen van dinsdag. © GinoPress B.V.

Oproep politie haalt niks uit: nog geen beelden van ongeluk N36

Ondanks een oproep heeft de politie nog geen beelden van dashboardcamera's binnengekregen over het ongeluk op de N36 bij Ommen van gisterochtend. 

Bij dat ongeluk kwam een 20-jarige man uit Ede om het leven toen zijn auto na een aanrijding op de kop in een sloot belandde. De politie riep na het ongeluk andere automobilisten op om eventuele beelden van dashboardcamera's af te staan voor het onderzoek, maar dat is dus nog niet gebeurd.

,,Wij hopen nog wel dat dit komt", aldus een woordvoerder. ,,De beelden kunnen inzicht geven in wat er gebeurd is.”

 1. Pim verhuisde met zijn broze botten 3 keer in 4 jaar. Nu is hij thuis in Ommen. Eindelijk
  PREMIUM

  Pim verhuisde met zijn broze botten 3 keer in 4 jaar. Nu is hij thuis in Ommen. Eindelijk

  De guitige lach hangt dan eindelijk in het fotolijstje, op de deur voor het appartement waar Pim van den Brink sinds afgelopen maandag woont. Er is de afgelopen jaren heel wat afgezeuld met de 23-jarige Ommenaar. Drie verhuizingen in vier jaar, maar na een verblijf aan de Ommeresstraat heeft hij zijn plek gevonden in De Esrand. Een verbouwd en modern complex van Baalderborg Groep. ,,Nu ben ik hier, en blijf ik hier. Dit is Ommen, en hier voel ik me thuis.”
 2. Imminkhoeve en buren willen snel duidelijkheid over Laarhuis Ommen

  Imminkhoe­ve en buren willen snel duidelijk­heid over Laarhuis Ommen

  Directeur Esther van der Kooij van de Imminkhoeve vindt het jammer dat de gemeente Ommen geen toestemming geeft voor huisvesting van arbeidsmigranten in Het Laarhuis. ,,Een vorig jaar gehouden proef is toch goed en zorgvuldig verlopen. Voor ons als stichting was die tijdelijke huisvesting heel prettig geweest voor de overbrugging, tot een definitieve invulling kan worden gegeven aan het gebouw of het terrein. Het Laarhuis staat nu al twee jaar te koop. Woningbouw zou een goed alternatief zijn, of toch iets in de zorg.’’

Vechtdal