Volledig scherm
De politie hoopt dat automobilisten nog steeds met beelden van dashboardcamera's komen van het ongeluk op de N36 bij Ommen van dinsdag. © GinoPress B.V.

Oproep politie haalt niks uit: nog geen beelden van ongeluk N36

Ondanks een oproep heeft de politie nog geen beelden van dashboardcamera's binnengekregen over het ongeluk op de N36 bij Ommen van gisterochtend. 

Bij dat ongeluk kwam een 20-jarige man uit Ede om het leven toen zijn auto na een aanrijding op de kop in een sloot belandde. De politie riep na het ongeluk andere automobilisten op om eventuele beelden van dashboardcamera's af te staan voor het onderzoek, maar dat is dus nog niet gebeurd.

,,Wij hopen nog wel dat dit komt", aldus een woordvoerder. ,,De beelden kunnen inzicht geven in wat er gebeurd is.”

  1. Motorliefhebber Jansen strikt wereldreiziger Van Hooff voor trip naar Ommen

    Motorlief­heb­ber Jansen strikt wereldrei­zi­ger Van Hooff voor trip naar Ommen

    Motorjournalist Paul van Hooff vertelt zondag 24 maart in motorcafé Calluna in Ommen over de boeken die hij wijdde aan zijn avontuurlijke reizen op z’n Moto Guzzi V7. Hij reisde op zijn in 1975 gebouwde motorfiets met koosnaam ‘Guus’ van Alaska naar Argentinië, en daarna van Den Bosch naar Tokio. Zijn boeken werden bestsellers. Dat Van Hooff het Ommer café aandoet is te danken aan de 58-jarige motorliefhebber Jan Jansen, uit Dedemsvaart.

Vechtdal