Volledig scherm
De tuin van Het Laer ligt goed beschut achter de Ommer havezate. © Archieffoto Sacha underink

Pinksterfair Ommen in de luwte van havezate Het Laer

De Pinksterfair die dit weekeinde op het Ommer landgoed Het Laer wordt gehouden heeft geen hinder van de harde wind. Alle pagodetenten en andere stands staan fier overeind, meldt mede-organisator Aline Hofstee opgelucht. 

,,Niks aan de hand, ook gisteravond en vannacht zijn er geen problemen geweest met regen en wind, alles heeft het overleefd. Dat komt ook wel omdat het beursterrein mooi beschut ligt, lekker in de luwte van de havezate’’, aldus Hofstee van organisatiebureau Plan Effect. De stroom bezoekers komt goed op gang, constateert ze. 

De pinksterfair met als motto 'Vier de zomer’ is vandaag nog geopend tot 18.00 uur, en morgen en maandag van 10.00 tot 18.00 uur.

  1. Pim verhuisde met zijn broze botten 3 keer in 4 jaar. Nu is hij thuis in Ommen. Eindelijk
    PREMIUM

    Pim verhuisde met zijn broze botten 3 keer in 4 jaar. Nu is hij thuis in Ommen. Eindelijk

    De guitige lach hangt dan eindelijk in het fotolijstje, op de deur voor het appartement waar Pim van den Brink sinds afgelopen maandag woont. Er is de afgelopen jaren heel wat afgezeuld met de 23-jarige Ommenaar. Drie verhuizingen in vier jaar, maar na een verblijf aan de Ommeresstraat heeft hij zijn plek gevonden in De Esrand. Een verbouwd en modern complex van Baalderborg Groep. ,,Nu ben ik hier, en blijf ik hier. Dit is Ommen, en hier voel ik me thuis.”

Vechtdal