De rechercheurs doen onderzoek ter plekke. Foto: FFU Press Agency
Volledig scherm
De rechercheurs doen onderzoek ter plekke. Foto: FFU Press Agency

Politie bevestigt: brand Ommen is aangestoken

OMMEN - Rechercheonderzoek heeft uitgewezen dat de brand in het bedrijvenpand aan de Veldkampweg in Ommen aangestoken is. Dat heeft een woordvoerder van de politie net bevestigd.

 1. Voetbalclub OVC'21 uit Ommen heeft ook na 100 jaar meer dan twee doelen: ‘Je deelt hier leef en leed’
  PREMIUM

  Voetbal­club OVC'21 uit Ommen heeft ook na 100 jaar meer dan twee doelen: ‘Je deelt hier leef en leed’

  Voetbalvereniging OVC’21 vierde afgelopen week het 100-jarig bestaan van de club, maar dat voelt nu een historische fusie met buurman OZC in aantocht is toch ook als een soort afscheid. Een mooi boek, een plaquette in de binnenstad en een retroshirt memoreren aan de eeuwling, die in 1921 werd opgericht omdat de voetbalsport op straat en grasveldjes aan populariteit won.
 2. Caravankaravaan strijkt neer op campings in het Vechtdal: ‘Lachende mensen, blije kinderstemmen, maar denk aan corona!’
  PREMIUM
  Video

  Caravanka­ra­vaan strijkt neer op campings in het Vechtdal: ‘Lachende mensen, blije kinderstem­men, maar denk aan corona!’

  Op de eerste echte zaterdag van de meivakantie wordt het Vechtdal overspoeld met caravans. Zo ook De Kleine Wolf in Ommen, waar eigenaar Anne-Sophie Kat de gastenstroom in goede banen probeert te leiden. De stemming is opperbest, maar corona ligt altijd op de loer. ,,Draag een mondkapje, houd de anderhalve meter in acht en ga niet bij andere huishoudens zitten.”
 1. De Stentor Week Update | Steekpartij Zwolle en GA Eagles promoveert
  Play
  VIDEO

  De Stentor Week Update | Steekpar­tij Zwolle en GA Eagles promoveert

  16 mei
 2. Mikos Gouka: ‘Applaus haalde angel eruit’
  Play

  Mikos Gouka: ‘Applaus haalde angel eruit’

Vechtdal