Nadat de auto in Eerde aan de kant van de weg werd gezet, stond de wagen binnen de kortste keren in lichterlaaie.
Volledig scherm
Nadat de auto in Eerde aan de kant van de weg werd gezet, stond de wagen binnen de kortste keren in lichterlaaie. © Enzio Ardesch

Rijdende auto begint te roken en gaat in vlammen op bij Ommen

Een automobilist uit Wierden keek raar op toen zijn auto tijdens het rijden op de Hammerweg in Eerde (gemeente Ommen) opeens begon te roken. Nadat hij zijn wagen aan de kant zette ging de auto razendsnel in vlammen op.

Hulpdiensten rukten vanavond met spoed uit voor de autobrand. Al snel bleek er geen redden meer aan. De bestuurder, een man uit Wierden, is verder ongedeerd gebleven. Toen zijn amper drie jaar oude Reneault Talisman begon te roken zette hij hem aan de kant aan de Hammerweg. Snel daarna stond de wagen in lichterlaaie. 

De auto moest worden afgesleept en de man werd door omstanders opgevangen. 

  1. Uitbater Oude Station blij met groen licht van Dalfsen én NS voor ruimer terras
    PREMIUM

    Uitbater Oude Station blij met groen licht van Dalfsen én NS voor ruimer terras

    Als de horeca pinkstermaandag klokslag twaalf uur de deuren met een diepe zucht mag openzwaaien, zullen met het verwachte zonovergoten weer terrassen vermoedelijk overspoeld worden door liefhebbers van een hapje en een drankje. Maar met de geldende coronaregels is het praktisch onmogelijk evenveel gasten toe te laten als in het verleden. Daarom helpt Dalfsen uitbaters door tijdelijk toe te staan dat ze hun terrassen uitbreiden op gemeentegrond, zonder daarvoor extra ‘huur’ in rekening te brengen.

Vechtdal