De eigenaar van een Italiaans restaurant in Ommen blijkt sauzen te mixen met een vieze klopboor.
Volledig scherm
De eigenaar van een Italiaans restaurant in Ommen blijkt sauzen te mixen met een vieze klopboor. © SBS

Rob Geus niet vrolijk van restaurants in Ommen en Hardenberg

OMMEN/HARDENBERG - 507.000 mensen zagen woensdagavond hoe Rob Geus in de Smaakpolitie restaurants in Ommen en Hardenberg bezocht. Hij gaf in de uitzending alleen een keurmerk aan een restaurant in Ommen, de overige restaurants stemden hem niet tevreden.

 1. Middelbare scholen gaan weer open, noodplannen liggen klaar voor als het misgaat: ‘Er is ook angst en onzekerheid’
  PREMIUM

  Middelbare scholen gaan weer open, noodplan­nen liggen klaar voor als het misgaat: ‘Er is ook angst en onzeker­heid’

  De tijd van thuisonderwijs is voorbij: vanaf maandag stromen klassen van middelbare scholen in de regio noord weer vol met leerlingen. Onderwijs in corona-tijd: in grotere lokalen met spatschermen en gangen vol desinfectiepalen en looproutes. Leraren met lichte klachten kunnen inbellen en de noodplannen voor bij een tweede coronagolf liggen al in de kast.
 1. Lokale Partij Ommen laat fietsers vanaf tunnel N48 zelf route kiezen naar centrum
  PREMIUM

  Lokale Partij Ommen laat fietsers vanaf tunnel N48 zelf route kiezen naar centrum

  Er moet niet één fietsroute worden aangewezen vanaf de nieuwe aan te leggen tunnel onder de N48 door richting het centrum van Ommen, maar twee. Zo kunnen fietsers zelf bepalen welke route voor hen de voorkeur krijgt. Met dit voorstel komt de Lokale Partij Ommen (LPO) tegemoet aan de kritiek van bewoners van de Kievitstraat, die overlast en gevaarlijke situaties vrezen wanneer er maar één fietsroute wordt aangewezen: die door hun straat.
 2. De boer is niet zo gebekt, maar dat willen ze met Boert Bewust in het Vechtdal veranderen
  PREMIUM

  De boer is niet zo gebekt, maar dat willen ze met Boert Bewust in het Vechtdal veranderen

  De gemeente Hardenberg verlengt de financiële steun die aan het LTO-project Vechtdal Boert Bewust geeft. Daarin krijgen agrariërs onder meer training om hun communicatieve vaardigheden te verbeteren. Ook bedoeld om goedgebekte activisten die op het erf staan of de media opzoeken weerwoord te bieden. Maar ook om meer begrip voor de boerenwereld te kweken. ,,We schieten veel te snel in de verdediging.”

Vechtdal