Gerrit de Jonge, voorman van VOV Ommen, bij een onderzoek in 2017 naar asbestdeeltjes in het buitengebied nadat inwoners daarover aan de bel hadden getrokken.
Volledig scherm
PREMIUM
Gerrit de Jonge, voorman van VOV Ommen, bij een onderzoek in 2017 naar asbestdeeltjes in het buitengebied nadat inwoners daarover aan de bel hadden getrokken. © FFU Frank Uijlenbroek

Rol van lokale politieke partijen onder vuur tijdens eigen landelijk debat in Ommen

De Vereniging voor Plaatselijke Politieke Groeperingen (VPPG) trapt vandaag in Ommen een reeks van landelijke bijeenkomsten af over de positie van de lokale partij. Daar is toch niks mis mee, na de veelal klinkende verkiezingsoverwinningen voor lokale partijen in 2018? Dat valt nog te bezien, zegt ‘gastheer’ Gerrit de Jong van Volkspartij Ommen Vooruit.

  1. Middelbare scholen gaan weer open, noodplannen liggen klaar voor als het misgaat: ‘Er is ook angst en onzekerheid’
    PREMIUM

    Middelbare scholen gaan weer open, noodplan­nen liggen klaar voor als het misgaat: ‘Er is ook angst en onzeker­heid’

    De tijd van thuisonderwijs is voorbij: vanaf maandag stromen klassen van middelbare scholen in de regio noord weer vol met leerlingen. Onderwijs in corona-tijd: in grotere lokalen met spatschermen en gangen vol desinfectiepalen en looproutes. Leraren met lichte klachten kunnen inbellen en de noodplannen voor bij een tweede coronagolf liggen al in de kast.

Vechtdal