Tot in 2009 werd er nog volop gesport op de grasmatten van sportpark de Rotbrink. Bij de rotonde rechtsonder de voormalige parkeerplaats is als eerste het garagebedrijf van Van Leussen verrezen op wat voortaan het bedrijventerrein de Rotbrink heette.
Volledig scherm
PREMIUM
Tot in 2009 werd er nog volop gesport op de grasmatten van sportpark de Rotbrink. Bij de rotonde rechtsonder de voormalige parkeerplaats is als eerste het garagebedrijf van Van Leussen verrezen op wat voortaan het bedrijventerrein de Rotbrink heette. © Archieffoto Ab Hakeboom

Rotbrink was jarenlang blok aan het been voor Ommen, maar nu weten bedrijven de kavels eindelijk te vinden

Er zijn opnieuw twee bouwkavels verkocht op bedrijventerrein De Rotbrink in Ommen. Twee lokale ondernemers - HeduBouw en Potgrondshop - hebben een perceel gekocht.

  1. Middelbare scholen gaan weer open, noodplannen liggen klaar voor als het misgaat: ‘Er is ook angst en onzekerheid’
    PREMIUM

    Middelbare scholen gaan weer open, noodplan­nen liggen klaar voor als het misgaat: ‘Er is ook angst en onzeker­heid’

    De tijd van thuisonderwijs is voorbij: vanaf maandag stromen klassen van middelbare scholen in de regio noord weer vol met leerlingen. Onderwijs in corona-tijd: in grotere lokalen met spatschermen en gangen vol desinfectiepalen en looproutes. Leraren met lichte klachten kunnen inbellen en de noodplannen voor bij een tweede coronagolf liggen al in de kast.

Vechtdal