Dronefoto van de rotondes in de Balkerweg aan weerszijden van het viaduct in de N48, die worden aangelegd als aansluiting op de op- en afritten voor de N48. Wereldrestaurant De Lindenberg is rechts te zien op deze foto.
Volledig scherm
PREMIUM
Dronefoto van de rotondes in de Balkerweg aan weerszijden van het viaduct in de N48, die worden aangelegd als aansluiting op de op- en afritten voor de N48. Wereldrestaurant De Lindenberg is rechts te zien op deze foto. © Frank Uijlenbroek

Rotondes naast N48 Ommen bijna klaar: maar eerst moet het slechter worden

Het moet eerst slechter worden voordat het beter wordt. Dat aloude gezegde gaat de komende weken ook op bij de aanleg van twee rotondes op de Balkerweg bij Ommen. Vanaf donderdag 22 oktober wordt de weg aan weerszijden van het viaduct in de N48 twee weken lang afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

 1. Vechtdal Crosscompetitie hoopt nu op uitgestelde start in januari
  PREMIUM

  Vechtdal Crosscompe­ti­tie hoopt nu op uitgestel­de start in januari

  Morgen zou de strijd losbarsten in de Vechtdal Crosscompetitie. De zesde editie van een reeks van vijf crosslopen in de regio. Juist in deze coronatijd - waarin ook hardloopwedstrijden schaars zijn - bleek de animo groot. De inschrijving voor de competitie moest zelfs gesloten worden toen het maximale aantal van 500 deelnemers was bereikt. Maar zij moeten geduld hebben: de crosscompetitie start nu op z’n vroegst na de jaarwisseling.
 1. Zware aardbeving in Egeïsche Zee bij Griekenland en Turkije
  Play

  Zware aardbeving in Egeïsche Zee bij Grieken­land en Turkije

 2. Noodkreet zorg: 'Nederlanders, kom alsjeblieft weer helpen!'
  Play

  Noodkreet zorg: 'Nederlan­ders, kom alsje­blieft weer helpen!'

Vechtdal